INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Vardy scrie istorie în Premier League » A doborît recordul lui Ruud Van Nistelrooy chiar împotriva lui Manchester United

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 20:25

Jamie Vardy a doborît azi un record deținut de Ruud Van Nistelrooy chiar împotriva lui Manchester United, fosta echipă a atacantului olandez.

VIDEO

Vîrful lui Leicester a marcat în poarta lui De Gea în minutul 24. Aceasta a fost a 11-a partida consecutivă în care atacantul înscrie.

Vardy (28 de ani) a doborît astfel recordul deținut de Van Nistelrooy din 2003, cînd marcase în 10 meciuri consecutiv.

Jucătorul lui Leicester a devenit în acest sezon unul dintre cei mai importanți atacanți din Europa, fiind dorit de mari echipe ale continentului printre care și Real Madrid.

Jamie a ajuns la 38 de goluri în 110 meciuri pentru Leicester. Jucătorul a fost adus pe King Power Stadium pentru 1 milion de lire.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
plischi
plischi  •  29 Noiembrie 2015, 14:31

...si nu este sudamerican!!

ftwraku
ftwraku  •  28 Noiembrie 2015, 21:07

Are un an excelent,dar asta nu inseamna ca merita atentia lui Real Madrid sau o suma important de bani.Imi aminteste de Lallana care imi mananca zilele la Liverpool. Tot la fel,pana la 26 de ani jucase in Liga a-2-a,a facut un sezon bun la Southampton si deja mare vedeta,o granda de trilioane salariu si suma de transfer dar de jucat mai slabut. Trebuie sa te intrebi de ce pana la 28 de ani ai jucat doar in ligile inferioare inainte de a spune ca 'este printre cei mai importanti atacanti din lume' si ca 'se intereseaza Real Madrid' te el....Poi a dat 13 goluri in 13 etape acum,insa asta ESTE EXCEPTIA. In alti 5 ani in liga a doua a mai marcat inca pe atat....Cand esti printre cei mai buni din lume nu ai realizarile astea slabute pana la 28 de ani....Cine il cumpara,da 300 de trilioane pe el,probabil tot Liverpool si isi va lua un nou Andy Caroll...Barem ala era tanar de perspectiva....

otelul88
otelul88  •  28 Noiembrie 2015, 20:47

Sigur va pleca la un club important la anul pe o suma frumusica...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează