INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

VIDEO Veste excelentă pentru Diego Costa » Nu şi-a rupt tibia la accidentarea de aseară! Cînd ar putea reintra pe gazon

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 aprilie 2014 10:59

Diego Costa a revenit după accidentarea suferită în manşa tur a sferturilor de finală cu FC Barcelona şi a fost protagonistul partidei în care Atletico a cîştigat în faţa lui Getafe şi a rămas la 3 puncte de Real Madrid.

UPDATE / Veşti bune pentru Atletico Madrid şi Diego Costa! Accidentat aseară în finalul partidei cu Getafe, atacantul madrilenilor a primit o veste excelentă, iar tibia nu a fost afectată, fiind doar o rană superficială. Costa are acum nevoie doar de cîteva zile de pauză şi ar putea intra la sfîrşitul săptămînii în La Liga.

"Diego Costa este liniştit şi este bine", a spus şi Simeone aseară tîrziu.

*********

Godin a deschis scorul pentru Atletico în prima repriză, iar după pauză a intrat în prim-plan şi Diego Costa.

Mai întîi a ratat un penalty la mijlocul reprizei secunde, iar cu 6 minute înainte de final a majorat diferenţa pe tabelă, dar cu preţul unei accidentări.

Costa a făcut o alunecare pentru a ajunge mingea, a introdus-o în poartă, însă apoi a intrat cu tibia în bara porţii. A izbucnit în ţipete de durere şi a fost scos pe targă, iar accidentarea ar putea fi una serioasă.

VIDEO cu golul lui Diego Costa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
mitroi2008
mitroi2008  •  14 Aprilie 2014, 12:06
Postat de bridge_too_far pe 13 Aprilie 2014, 23:29

Ft bine , ma bucur ca, huliganul de Costa e accidentat . Sper sa aibe piciorul rupt .

E Saptamana Mare, nenorocitule! Du-te la biserica si spovedeste-te! P.S. Nu te mai obosi cu atatea semne de punctuatie, daca nu ai habar unde se pun!

rdanutz
rdanutz  •  14 Aprilie 2014, 10:05

Adevarul ca e stupid sa te accidentezi cand dai gol ... doar joci fotbal ca sa usuci echipamentul prin complexul procedeu de alergare! Numai turco-bulgaroruso-romanii pot spune asa ceva: accidentare stupida la marcaea unui gol! Era stupid daca se accidenta FARA sa dea gol! Asa, s-a accidentat PENTRU a da un gol! Eufemistic vorbind ... praf!

ataraxia
ataraxia  •  14 Aprilie 2014, 09:38

sa vina torje!!!!!!! haaaaaaa ha ha mor de ras, auzi tu, torje, marele fotbalist!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează