INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

VIDEO Victorie la debut » Pirlo a jucat primul meci la New York City şi a învins echipa lui Kaka după un meci cu 8 goluri

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 11:00

Andrea Pirlo a jucat ieri seară primul meci în MLS, pentru New York City.

Echipa lui Pirlo şi David Villa a trecut cu 5-3 de echipa lui Kaka, Orlando City.

Italianul a intrat în minutul 57, la scorul de 2-1, şi a primit cartonaşul galben în minutul 88. Spaniolul Villa a fost eroul celor de la New York, marcînd de două ori. 

 

Legend! Andrea Pirlo made his Major League Soccer ( MLS) debut last night for New York City FC...

Posted by 101 Great Goals.com on Monday, July 27, 2015

Cei de la Orlando au egalat de două ori, la scorul de 1-0 şi 2-1, dar în ultimele 30 de minute, cei de la New York au marcat de trei ori şi s-au desprins decisiv.

Vezi aici video 

După 21 de meciuri New York City şi Orlando City se află la egalitate de puncte 24, fiind clasate pe locurile 7, respectiv 8.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează