INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

VIDEO Vine urmașul lui Ronaldo! A fost transferat la Milan pentru 38 de milioane

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2017 09:37

Rossonerii și-au luat și atacant de careu, de la Porto, perfectând a patra achiziție a verii: Andre Silva (21 de ani). "Puteți sta liniștiți. Când eu mă voi lăsa, el va fi în top", i-a asigurat Cristiano pe portughezi.

Milan chiar este pusă pe fapte mari în această vară și transferă pe bandă rulantă. În așteptarea rezolvării lui Biglia, rossonerii și-au completat lista de achiziții, după doi fundași și un mijlocaș, cu un vârf de careu.

Și au realizat cea mai scumpă mutare pentru sezonul viitor, investind 38 de milioane de euro în portughezul André Silva. Dacă Aubameyang, Diego Costa, Morata și Belotti sunt prea scumpi, squadra lui Montella s-a orientat rapid.

Semnează până în 2022

Suma e cu mult peste cota de piață (16 milioane) a internaționalului de 21 de ani, dar sub clauza de reziliere fixată acum 6 luni de FC Porto, 60 de milioane de euro, lusitanii reducându-și pretențiile din motive de fair-play financiar.

Atacantul, impresariat de Jorge Mendes, a închis vineri tabela în meciul cu Letonia (3-0) din preliminariile CM 2018, iar astăzi face vizita medicală la Milano și va semna un contract valabil pe cinci ani.

"Unul dintre cele mai promițătoare tinere talente din Europa, André Silva este puternic fizic, protejează bine mingea și atacă în profunzime. Este clasicul vârf din fotbalul modern", l-a caracterizat Gazzetta dello Sport.

Și Ronaldo l-a recomandat: "Puteți sta liniștiți. Portugalia e pe mâini bune, când mă las eu, el va fi în top". 

21 de goluri are André Silva în 44 de jocuri din acest sezon la Porto, dintre care 5 în Ligă. A marcat de 7 ori în 8 partide la "naționala" Portugaliei

99.000.000 €a investit Milan în acest mercato: Musacchio (Villarreal, 18), Ricardo Rodriguez (Wolfsburg, 15), Kessie (Atalanta, 28) și André Silva (Porto, 38)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează