INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

VIDEO Violențe la primul Boca-River din acest an » S-a lăsat cu o bătaie generală și 5 eliminări!

foto: canchallena.lanacion.com.ar
foto: canchallena.lanacion.com.ar

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 15:47

Arbitrul a eliminat 5 jucători în clasicul argentinian River Plate - Boca Juniors, scor 1-0. Partida a fost decisă dintr-un penalty, transformat de Pisculichi, în minutul 19.

Scandalul a început după ce Tevez a fost lovit de Maidana, iar arbitrul a arătat, pînă la final, 5 cartonașe roșii. Trei jucători de la Boca și doi de la River au văzut cartonașul roșu într-un meci marcat de incidente.

Primul jucător eliminat a fost Johnathan Silva ('11) în debutul meciului. Au urmat Gino Peruzzi ('65) și Daniel Diaz ('79).

Maidana a fost trimis la vestiare și el spre final ('81). Pisculichi a văzut și el "roșu" ('84), fiind trimis la cabine de pe banca de rezerve, unde luase loc după ce a fost schimbat ('60).

Bătaia a început cu 10 minute, înainte de ultimul fluier. Maidana a avut un schimb dur de replici cu Tevez. Jucătorul lui River l-a lovit cu capul în gură pe "Apaș", iar de aici s-a declanșat o bătaie generală.

Vasco Arruabarrena, antrenorul celor de la Boca a cerut scuze: "În ultimele două meciuri am avut 5 eliminați, trebuie să ne liniștim. Nu este reputația pe care și-o dorește acest club. Am lăsat în urmă revoluții și e nevoie de discuții serioase. Nu mai putem continua așa".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează