INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA RUSIEI

VIDEO Zenit scoasă din Cupă de o divizionară secundă, Mancini dă vina pe arbitru! » Fostul dinamovist Mevlja a luat "roșu" în minutul 11

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 09:50

Concitadina Dinamo Petersburg a învins liderul Zenit în șaisprezecimile Cupei Rusiei după prelungiri (3-2). "Arbitrul a făcut praf meciul. Chiar și în zece oameni, am egalat de la 0-2. A fost ca o victorie”, a declarat Roberto Mancini antrenorul italian al rușilor. 

Sezonul trece, obiceiurile rămân. Nu numai Mircea Lucescu se plânge de arbitraje și găsește alibiuri pentru eșec la Zenit. A venit rândul lui Roberto Mancini să acuze, după ce liderul din Rusia s-a făcut de rușine joi în Cupă, eliminat chiar pe Krestovski (2-3) în faza "16"-imilor" de Dinamo St. Petersburg, locul 3 în liga a doua!

"Arbitrul a făcut complet praf meciul. Ne-a dat afară repede un jucător, dar tot am reușit să revenim de la 0-2. Am dominat apoi și ne-am creat ocazii, ce puteam mai mult? E ca o victorie pentru noi. Păcat, doream să ajungem în finală", a declarat antrenorul italian.

Mevlja, fostul fundaș dinamovist, cumpărat de la Rostov, a văzut "roșu" după doar 11 minute, iar divizionara secundă a condus la pauză cu 2-0, Kulișev (37) și Barsov (43). Zenit a făcut 2-2 în trei minute, prin Paredes și Poloz (60-62), dar penaltyul lui Kulișev (111) a răpus-o!

0-4
a fost rezultatul cu care Zenitul lui Mircea Lucescu pierdea pe 27 octombrie în "optimile" Cupei Rusiei cu Anji, la Mahacikala

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează