INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Zero Barça! Catalanii au remizat cu Malaga, 0-0, fără să reuşească vreun şut pe poartă » Recordul îi dă fiori lui Luis Enrique

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 septembrie 2014 10:01

Partida de pe "La Rosaleda" a fost una de coşmar pentru FC Barcelona, care a mai depăşit un record, de această dată negativ. De 11 ani nu se mai întîmplase ca Barca să nu dea nici un şut pe spaţiul porţii.

VEZI AICI VIDEO!

Cu Lionel Messi şi Neymar aproape inexistenţi, catalanii s-au întrecut în momente penibile, remizînd cu Malaga, 0-0, chiar dacă şi după această etapă rămîn fără gol primit, însă doar cu 11 marcate, spre deosebire de Real Madrid, care are 18.

Totodată, Malaga a scos un punct în faţa Barcelonei după 8 ani. Pînă la meciul de azi-noapte avea 12 înfrîngeri consecutive în faţa catalanilor!

Luis Enrique este primul antrenor din istoria Barcelonei care a reuşit să aibă o apărare fără greşeală în 6 meciuri oficiale, cinci în campionat şi unul în Champions League.

Totuşi, acest record de invincibilitate le dă fiori catalanilor. De 3 ori s-a mai întîmplat ca o echipă din La Liga să nu primească gol în primele 5 etape, însă niciodată acea formaţie nu a cîştigat sezonul.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Septembrie 2014, 00:33
Postat de flokiv pe 25 Septembrie 2014, 20:08

Jurnalistii/comentatorii nostrii nu spun altceva decat statistici!!!Mai studiati oamenilor si voi dictionarul ,mai dezbateti un subiect,mai infloriti ceva artistic,mereu acelasi rahat!Sunteti incapabili,penibili,plictisitori...

deci, au mintit ? barca a tras 20 de suturi pe poarta?..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Septembrie 2014, 00:33

Partida de pe "La Rosaleda" a fost una de coşmar pentru FC Barcelona, care a mai depăşit un record, de această dată negativ. De 11 ani nu se mai întîmplase ca Barca să nu dea nici un şut pe spaţiul porţii. __ wow.... echipa de miliarde nu a fost capabila de nici un sut pe poarta cu galacticii de la malaga ?..)))))))))))))))))))

eugeniustin
eugeniustin  •  25 Septembrie 2014, 23:02

atatea centrari nu am vazut la barca de cand juca kenet anderson la ei....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează