INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL - REAL MADRID 1-0

VIDEO Zidane, complet rătăcit după eșecul din ultima clipă: "Câteodată nu înțeleg fotbalul"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 10:06

Zinedine Zidane spune că Real nu merita să piardă cu Espanyol, 0-1, dar trebuie să accepte momentele proaste: ”Ne-a lipsit puțin din toate, am avut ocazii și n-am dat gol”. E tare greu fără Ronaldo și alți 6 titulari.

Când părea că a scăpat de criză și-și regăsește jocul, Real s-a prăbușit din nou. Dramatic. 0-1 cu Espanyol, cu gol încasat chiar la ultima fază, pe contraatac, arma letală blanco!

Fără 7 titulari, între care Ronaldo nu a fost nici rezervă, Zidane a privit neputincios de pe bancă la o altă reprezentație tristă a echipei sale, în care doar Asensio n-a dezamăgit.

Vezi VIDEO cu golul partidei!

"Câteodată nu înțeleg fotbalul. Trebuie să acceptăm momentele proaste. După 5 meciuri cu rezultate și joc bune, n-am putut continua seria. Ne-a lipsit câte puțin din toate", a admis Zizou.

Penalty refuzat, gol anulat prost

Și mai ales golul, ce a picat în poarta lui Keylor Navas (90+3), semnat de Gerard Moreno.

"Am început bine meciul, am avut ocazii, dar n-am marcat, iar în repriza a doua nu ne-am mai regăsit jocul, nici profrunzimea. Nu meritam să pierdem, iar Espanyol și-a creat foarte puține situații".

Antrenorul francez nu s-a plâns de un penalty refuzat lui Bale (dublu henț), arbitrul Sanchez Martinez anulând incorect și un gol înscris de Moreno. 

7 puncte a câștigat acasă Espanyol în campionat cu Atletico, Real și Barcelona. Din sezonul 1980-1981 nu mai reușiseră asta catalanii, atunci având 3 victorii

19 înfrângeri, între care 9 la rând!, și 3 remize avea Espanyol în ultimele 22 de confruntări cu Real. Ultimul succes fusese obținut pe 20 octombrie 2007, 2-1

11 goluri are în actuala LaLiga Gerard Moreno, ce înscrie de 4 etape consecutiv. Real a ajuns la 5 eșecuri în acest campionat, cu 2 mai multe ca-n precedentul

"Este un pas înapoi și o înfrângere care ne doare tare. Îmi pare rău mai ales pentru jucători, dar nu am ce să le reproșez absolut nimic"
Zinedine Zidane, antrenor Real

"E o victorie istorică, nu contează cine a jucat la Real! Nu-i pot cere mai multe lui Gerard. Face ambele faze, înscrie, a explodat în acest sezon"
Quique Sanchez Flores, antrenor Espanyol

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (8)
rva4
rva4  •  28 Februarie 2018, 16:10

De luni de zile o tot repet: pana nu pleaca Zidane, Real e moarta. Zidane NU e antrenor de nivelul lui Real. A inteles fotbalul ca jucator, dar ca antrenor nu stiu daca il va intelege vreodata. Ce s a castigat pana acum se datoreaza conducerii clubului, patron, echipa manageriala, echipei, lui Ronaldo, NU lui. La Real a fost omogenitate, liniste, continuitate, relatii excelente de joc, nu au plecat jucatori valorosi, contracte beton, nu au fost scandaluri etc. Zidane doar a tinut vestiarul in mana si acum a pierdut si asta. El a preluat cea mai buna echipa din lume, cu cea mai buna conducere. Si de care acum se alege praful sub comanda lui. E slab, incapatanat si prea mandru .

onduku
onduku  •  28 Februarie 2018, 13:39
Postat de alexzece pe 28 Februarie 2018, 12:36

Vo elimina PSG-ul,care sunt niste looseri innascuti si au un antrenor de duzina,dar mai incolo,s-a terminat.Real e uzata si sa va vedea asta cu o echipa vanoasa,nu cu ultra miliardari obositi ce au venit sa joace la misto si sa arda turiste sub Turnul Eiffel.

Vezi ca Zidane si Real au ultimele 2 Ligi ale Campionilor! :))

alexzece
alexzece  •  28 Februarie 2018, 12:36
Postat de alexzece pe 28 Februarie 2018, 12:36

Vo elimina PSG-ul,care sunt niste looseri innascuti si au un antrenor de duzina,dar mai incolo,s-a terminat.Real e uzata si sa va vedea asta cu o echipa vanoasa,nu cu ultra miliardari obositi ce au venit sa joace la misto si sa arda turiste sub Turnul Eiffel.

*vor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează