INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - REAL MADRID 0-0

VIDEO Zidane sfidează rezultatele! La 10 puncte de Barcelona, francezul anunță: "Ați uitat un mic detaliu de când am venit eu pe bancă"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 10:53

Zinedine Zidane,  antrenorul francez de pe banca Realului, e convins că Barcelona, aflată la 10 puncte în fața madrilenilor, va obosi în frunte și că Real poate reveni. Nicio echipă în istoria LaLiga n-a ieșit campioană recuperând o asemenea diferență față de lider.

Primul derby madrilen pe Wanda Metropolitano n-a avut goluri, dar a oferit material video pentru VAR (se va extinde și în LaLiga din sezonul viitor!) cât pentru 4 meciuri.

Faze controversate în cele două careuri, lovituri dure, nervi, proteste, accidentări urâte și încă 90 de minute fără să marcheze pentru Cristiano Ronaldo. Un nul care aruncă echipele rivale din capitala Spaniei la 10 puncte de liderul Barcelona, după numai 12 etape!

"Ne-a lipsit doar golul"

Totuși, Zidane nu ridică steagul alb și mai speră la titlu: "Da, e diferență mare, dar mai sunt multe meciuri și situația se poate răsturna. Barcelona nu va rezista în acest ritm și noi vom fi gata să profităm. Tot 10 puncte aveam handicap și când am venit la Real și am încheiat campionatul la unu în spate. Ne-a lipsit doar golul". Istoria îl contrazice: nicio echipă n-a ieșit campioană în LaLiga recuperând o astfel de diferență față de lider!

Au cerut 5 penaltyuri!

Golul putea veni dintr-un 11 metri. David Fernández parcă nu a vrut să audă de penaltyuri sâmbătă, deși au fost 6 situații. 5 în careul lui Atletico: la hențurile lui Juanfran (2) și Godin, faultul la Nacho și gheata lui Lucas Hernández, care i-a rupt nasul lui Ramos, scos la pauză! Și dincolo, o minge l-a lovit în mână de Cristiano

VIDEO cu rezumatul partidei

1 victorieîn ultimele 9 derbyuri pe terenul lui Atletico a reușit Real. În rest, a înregistrat 4 eșecuri și 4 egaluri

7 luni
au trecut de la ultima înfrângere a lui Atletico în LaLiga. Are 16 etape la rând neînvinsă, la două de recordul istoric din 1940-1941

"Mingea n-a vrut să intre în poartă, dar am avut multe ocazii și am jucat foarte bine. Vor veni și golurile, la fel ca acum două luni și ca-n sezonul trecut. Trebuie să fim pozitivi"
Zinedine Zidane, antrenor Real

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează