INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATALANTA - JUVENTUS 0-1

VIDEO ”Zidul” s-a întors » Juventus e la un pas de finala Cupei după o prestație magistrală a lui Buffon

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 12:44

Juventus s-a impus în manșa tur a semifinei Cupei Italiei, 1-0, contra Atalantei, Buffon fiind unul dintre cei mai buni oameni ai torinezilor.

Buffon, 40 de ani, a apărat al 20-lea penalty din carieră acordat în timpul regulamentar, conservând astfel avantajul luat de torinezi în debut, prin golul lui Higuain (vezi VIDEO). 

Dacă Juventus e cu un pas mai aproape de finala Cupei o datorează și portarului Gianluigi Buffon. După golul lui Higuain, picat chiar în debut (3), el a închis pur și simplu poarta torineză. Cel mai dificil moment, penalty-ul din minutul 25, acordat Atalantei de arbitrul Valeri după consultarea VAR-ului, la un henț comis de fundașul Benatia.

"Fără vârstă"

Revenit între buturile lui Juve după 40 de zile, urmare a unei accidentări, "Buffon l-a hipnotizat pe Gomez" - scrie Gazzetta Dello Sport. Acesta a executat previzibil, spre colțul drept, iar goalkeeperul bianconero s-a întins și a parat. A fost a 20-a lovitură de la 11 metri dictată în timp regulamentar pe care o anihilează.

Prima datează din decembrie 1996, când avea 18 ani și evolua la Parma. Adversar: celebrul fost atacant al Germaniei, Oliver Bierhoff, pe atunci la Udinese.
"Un portar fără vârstă. Doar 40 de ani, prea puțini pentru a renunța", îl laudă Gazzetta pe Buffon. Iar administratorul delegat Marrotta recunoaște: "Avem nevoie în continuare de Gigi". 

5 ani
erau de când Buffon nu mai disputase o partidă de Cupa Italiei, în competiție apărând de fiecare dată rezerva sa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Ianuarie 2018, 14:01

prestatia magistrala a fost si a arbitrilor care au refuzat sa aplice VAR la o faza cand a blocat unul de la Juventus cu mainile in careu ca la volei. cred ca vad 5 meciuri ale lui Juve intr-un an de zile si in toate 5 trag arbitrii cu ei ca ***. nu pot sa-mi dau cu parerea despre restul dar impresia generala mi-am format-o.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează