INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Vincent Kompany va rata începutul sezonului din cauza unei intervenţii chirurgicale

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iulie 2009 00:00

Jucătorul lui Manchester City, Vincent Kompany, nu va putea evolua în prima parte a sezonului următor, deoarece va fi supus unei intervenţii chirurgicale la un deget de la picior, informează site-ul grupării din Premier League.

Mijlocaşul defensiv trebuia să-şi reia pregătirile, dar din cauza unor probleme pe care le-a avut în timpul antrenamentelor din Germania s-a decis să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

"El trebuie să fie supus acestei proceduri şi cred că va rata primele etape. L-am trimis la consultaţii la finalul sezonului trecut, iar medicul a recomandat un tratament şi şase săptămâni de odihnă, dar durerile au continuat. Problema este mai complexă decât am crezut şi mai bine lipseşte acum pentru a putea să fie apt pentru restul sezonului", a spus antrenorul lui Manchester City, Mark Hughes.

Tehnicianul l-a lăudat pe jucător pentru că la finalul campionatului trecut a putut să evolueze numai dacă i se administrau calmante.

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează