INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Vine noul Ibrahimovici la Madrid » Juventus, Bayern Munchen sau Chelsea l-au dorit, dar a jucătorul a ales Realul

foto: sportskeeda.com
foto: sportskeeda.com

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 10:08

Real Madrid este aproape să-l aducă la Madrid pe Alexander Isak, poreclit noul Ibrahimovici, în ciuda restricţiei de transferuri impusă de FIFA.

Isak, 17 ani, este în prezent jucător la AIK Solna, Suedia, dar este aşteptat ca săptămâna viitoare să ajungă la Real Madrid urmând să semneze un contract pe cinci sezoane.

Scouterii lui Real l-au urmărit cu atenţie pe Isak şi i-au predat un raport final lui Zinedine Zidane care a aprobat venirea jucătorului. De altfel, "Zizou" a promovat numeroşi tineri la prima echipă în cele 12 luni petrecute pe banca tehnică a primei echipe.

Cele două echipe, dar şi jucătorul au ajuns la o înţelegere în ceea ce priveşte tranzacţia şi mai sunt doar câteva amănunte de pus la punct. Restricţia impusă de FIFA clubului spaniol permite semnarea unor noi jucători, dar nu şi înregistrarea acestora.

Atacantul suedez este cel mai tânăr marcator din istoria naţionalei din Suedia, după ce a marcat un gol săptămâna trecut în partida amicală cu Slovacia, într-un meci amical.

  • Isak are un metru şi 90 de centimetri fiind şi extrem de mobil, motiv pentru care a fost comparat cu Zlatan Ibrahimovici.
  • El a marcat 10 goluri în 24 de partide pentru formaţia lui şi a ajutat-o pe Solna să încheie sezonul pe locul secund.

Viitorul star al Realului a vizitat în luna noiembrie baza de pregătire de la Valdebebas. Puştiul suedez a fost dorit şi de Juventus, Bayern Munchen sau Chelsea, dar în cele din urmă a ales capitala Spaniei ca destinaţie.

Isak va face cuplu în linia ofensivă la Real Madrid B cu Martin Odegaard un alt fotbalist nordic extrem de talentat din curtea deţinătoarei Ligii Campionilor.

surse: marca.com, skysports.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close