INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Vrea un star din Serie A! Guardiola suprinde pe toată lumea cu noua lui țintă: "Chiar e nevoie de el?"

Samir Handanovic în Inter Milano-Chievo +1   FOTO
Samir Handanovic în Inter Milano-Chievo

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 10:40

Pep nu pierde vremea. Anunțat ca antrenor al celor de la Manchester City, începînd cu vara lui 2016, Guardiola primenește lotul încă de pe-acum. Corriere dello Sport scrie despre interesul arătat de spaniol pentru portarul lui Inter Milano, Samir Handanovic. 

În vîrstă de 31 de ani, slovenul din poarta echipei lui Roberto Mancini ar trebui adus pentru a pune presiune pe Joe Hart, despre care mulți spun că este în scădere de formă. Mutarea ar avea loc doar dacă Inter Milano nu prinde loc de Champions League, însă a provocat unele semne de întrebare printre fanii "cetățenilor".

Momentan, echipa nerazzurri este pe locul 4 în Serie A, la un punct distanță de ultima treaptă a podiumului, ocupată de Fiorentina. Primele două echipe din Italia merg direct în grupele UCL, în timp ce locul 3 joacă tur preliminar.

Pe lîngă Handanovic, Guardiola a mai pus ochii pe alți trei jucători de calibru:

  1.  Robert Lewandowski, 27 de ani, aproximativ 100 de milioane de euro. Guardiola îl vrea neapărat pe vîrful lui Bayern Munchen, care și el a deschis licitația pentru un nou contract, fiind aproape de finalul înțelegerii cu gruparea bavareză. Atacantul a marcat 52 de goluri în 77 de meciuri, sub comanda lui Guardiola;
       
  2. Paul Pogba, 23 de ani, + John Stones, 21 de ani, adică 170 de milioane de euro. Mijlocașul lui Juventus și fundașul central al lui Everton sînt două ținte dorite de toate forțele din Premier League, dar banii șeicilor ar putea face diferența

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează