INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Wayne Rooney: "Scholes este cel mai bun mijlocaş din istoria Angliei"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2009 00:00

Atacantul lui Manchester United Wayne Rooney este de părere că Paul Scholes este cel mai valoros mijlocaş englez din toate timpurile şi spune că reprezentativa Albionului a pierdut foarte mult după retragerea sa din echipa naţională.

"Pentru mine, Scholes este cel mai bun mijlocaş englez din istorie! Face lucruri extraordinare cu mingea! Îmi pare foarte rău că nu mai joacă pentru Anglia deoarece fanii ar fi vrut să-l vadă, iar noi am fi avut foarte multe de învăţat.

Scholes, Giggs şi Gary Neville sînt Manchester United. Au jucat întreaga carieră la United şi e foarte important să ai astfel de fotbalişti alături de tine" a explicat Rooney.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  28 Februarie 2009, 17:48

CEL MAI BUN MIJLOCAS PE CARE L-AM VAZUT... SCHOLES

 •  28 Februarie 2009, 16:32

e boby chalton cred ca am scris bine e cel mai bun mijlocas dinistorie mare fotbalist

 •  28 Februarie 2009, 15:36

da' fratele "girafei" ce-o fi fost?! (v-am dat de gindit cine este fratele?)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează