INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Wenger a făcut promisiuni incredibile pentru a rămâne la Arsenal! Cum l-a vrăjit pe patronul american

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2017 11:38

Propietarul american al lui Arsenal, Stan Kroenke, i-a prelungit contractul lui Arsene Wenger, pentru doi ani, fiind convins de promisiunile făcute de antrenorul francez.

La 67 de ani, din 1996 la Arsenal, francezul Arsene Wenger nu renunță nici după un sezon cu multe momente teribile: acel 2-10 cu Bayern din optimile Ligii și mai ales locul 5 la finalul campionatului, ratând Champions League pentru prima oară în ultimele două decenii.

Succesul din finala Cupei Angliei a mai liniștit puțin apele pe Emirates, dar nu a făcut să dispară criticile fanilor, care nu-l mai voiau la echipă.

Maximum 3 achiziții

Totuși, proprietarul Stan Kroenke l-a confirmat după ședința de ieri și i-a prelungit contractul managerului francez pentru încă doi ani. Wenger, inteligent și cu un discurs abil, l-a convins pe omul de afaceri american. I-a promis că, dacă nu va vinde pe nimeni și va face maximum trei transferuri de top, va cuceri titlul în Premier League în 2018, după o pauză de 14 ani.

Cea mai importantă misiune a lui Wenger: să-i "blindeze" pe Alexis Sánchez și pe Mesut Ozil, ale căror acorduri cu Arsenal expiră anul viitor. Îi va transforma în jucătorii cu cele mai mari salarii din istoria clubului, oferindu-i fiecăruia 321.000 de euro pe săptămână. 16,7 milioane anual! 


"Este remarcabil că Arsene Wenger reușește să-și decidă viitorul la club. Singurul manager care mai putea face asta în fotbal era Sir Alex Ferguson"Gary Lineker, fost internațional englez 

15 trofee
a câștigat Wenger pe Banca lui Arsenal, 21 de ani pe banca londonezilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
799679940201342
George Giulea  •  31 Mai 2017, 19:19

Manager... Cat de departe suntem, cat de departe! Noi nici nu stim ce inseamna un manager in fotbal. Vai de noi!! Apropos, Wenger a primit contract pe 2 sezoane! Si asta dupa ce e fara titlu castigat de 13 ani si nu a bifat o finala de CL de 10!!! Ma intreb pe cati ani i-ar fi prelungit contractul daca reusea sa castige PL?

unrapidist_
unrapidist_  •  31 Mai 2017, 19:18
Postat de popescu13 pe 31 Mai 2017, 17:19

Pe ce te bazezi sa-l caracterizezi ca impostor?Nu cumva te dai mare si faci afirmatii fara sa ai habar de subiect?Cum se numesc indivizii care posteaza ca tine?

Postac . :)))

ottobraun
ottobraun  •  31 Mai 2017, 17:45

geniul Wenger! mereu superior!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează