INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Wenger a găsit înlocuitor pentru Alexis Sanchez, dar Arsenal are concurență serioasă la transfer

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 21:08

Atacantul echipei Borussia Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang, ar putea ajunge în această iarnă la Arsenal Londra. 

Potrivit publicației Calciomercato, Aubameyang este considerat de către antrenorul "tunarilor", Arsene Wenger, înlocuitorul perfect pentru Alexis Sanchez, jucător căruia i se termină contractul în această vară și care mai mult că sigur va pleca de la gruparea londoneză.

Aceeași sursă susține că Wenger este decis să aducă jucători de top în această iarnă, fiind conștient că are nevoie de întăriri serioase în lupta pentru un loc în ediția următoare a Ligii Campionilor.

În vârstă de 28 de ani, Aubameyang traversează unul din cele mai bune sezoane din cariera sa. Pe lângă Arsenal Londra, de internaționalul gabonez mai sunt interesate Real Madrid și Atletico Madrid.

Africanul a venit la Borussia Dortmund de la Saint-Étienne în iulie 2013 pentru 13 milioane de euro. El mai are contract cu formația antrenată de Peter Stöger până în iulie 2021 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 65 de milioane de euro.

sursa: thesun.co.uk

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează