INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Wenger a lămurit zvonurile în privința retragerii sale » Ce va face din vară tehnicianul francez!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 18 februarie 2017 11:05

Antrenorul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că va antrena și în sezonul viitor, însă nu știe dacă va rămâne la Arsenal sau dacă va sta pe banca altei echipe.

După înfrângerea umilitoare cu 5-1 în fața lui Bayern Munchen în prima manșă a dublei din optimile Champions League, s-au înmulțit zvonurile cu privire la posibilitatea că Arsene Wenger să nu mai continue din toamnă la "tunari".

În cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului din turul 5 al Cupei Angliei împotriva formației din Liga a 5-a, Sutton United, tehnicianul în vârstă de 67 de ani al lui Arsenal a vorbit despre viitorul său pe banca echipei londoneze.

"Indiferent de ce se va întâmpla, voi antrena și sezonul viitor, indiferent că voi fi aici sau în altă parte. Acest lucru e clar. Dacă am zis că mă voi decide în martie sau aprilie dacă voi rămâne la Arsenal, înseamnă că nu știam. Sunt obișnuit să fiu criticat. Important în viață e să faci ceea ce crezi tu că e corect. Chiar dacă voi pleca eu, Arsenal nu va câștiga fiecare joc. Important este să ia clubul decizia corectă. Îmi pasă de acest club și este foarte important să fie pe mâini bune" a declarat tehnicianul francez care este la Arsenal din 1996.

Aproape eliminată din Champions League și aflată pe locul 4 în Premier League, la 10 puncte în spatele liderului Chelsea, Arsenal Londra trece printr-o perioadă slabă atrăgând critici tot mai multe atât din partea fanilor, cât și din partea foștilor săi jucători.

surse: dailymail.co.uk, deadspin.com, kickoff.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează