INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Wenger despre Neymar: "PSG a început urmărirea pentru că știe că Alexis nu este disponibil!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat luni, 24 iulie 2017 23:01

Managerul echipei Arsenal, Arsene Wenger, crede că PSG a început urmărirea pentru Neymar pentru că știe că Sanchez nu este disponibil.

O sursă le-a spus celor de la espn că Sanchez și reprezentanții lui au fost la Paris vineri să se discute cu directorul lui PSG, Antero Henrique, pentru un posibil transfer.

Sanchez mai are un an de contract pe Emirates și a refuzat să semneze altul.

Wenger a declarat: "Nu, nu cred că a fost la Paris. Ei nu-l pot avea pe Sanchez, deci încearcă la Neymar. Am citit ziarul L' Equipe în ultimele 3-4 zile și și-a mutat atenția de la Sanchez la Neymar, ca să aibă ce să scrie. Sunt lămurit acum. Am spus-o destul de clar de câteva ori că Sanchez nu este de vânzare. Asta e poziția mea".

Francezul a insistat că chilianul nu a cerut să plece de la Arsenal în vara asta și a reiterat că are convingerea că chilianul va sta la Arsenal pentru cel puțin încă un an: "El va fi parte în echipă anul viitor. Suntem într-o situație financiară bună și ne dorim să ne păstrăm cei mai buni jucători".

Jucătorul în vârstă de 28 de ani vrea 400.000 lire pe săptămână ca să rămână la tunari, în timp ce PSG încearcă să semneze cu Neymar pentru o sumă de transfer de 196 milioane de lire.

Surse: espn.com, theindependent.co.uk, 90min.com

 Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează