INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Wenger, făcut praf de un faimos jurnalist fan Arsenal: "Pare un condamnat la moarte așteptând să fie pus pe scaunul electric"

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2018 12:28

Arsenal a fost zdrobit de City. O finală eșuată. Un eșec teribil, 0-3. Un joc în care "tunarii" s-au predat. Un meci în care Arsène Wenger, de 21 de ani managerul roș-albilor, a părut copleșit, depășit, pierdut. Criticile împotriva lui sunt mai vehemente ca niciodată.

"Nu simt decât furie oarbă"

Piers Morgan, un foarte cunoscut jurnalist englez, ex-CNN, pătimaș susținător al londonezilor, a scris un editorial necruțător în Daily Mail împotriva lui Wenger și a jucătorilor săi.

"Arsenal a fost patetic. Nu, stați puțin! Patetic înseamnă să emoționeze, generând simpatie, iar eu nu simt niciun pic de simpatie pentru o echipă care a capitulat atât de îngrozitor. Simt doar o furie oarbă, un resentiment amar. Am fost lipsiți de curaj, neinspirați, fără creativitate și incompetenți tehnic.

Iar Wenger a părut un condamnat la moarte așteptând să fie pus pe scaunul electric", a tunat ziaristul.

I-a cerut demisia managerului: "E timpul ca Wenger și Arsenal să se despartă. Sunt cuvinte dure? S-a terminat, Arsène! Pentru binele tău, al clubului și al fanilor, pleacă!".

"Din cauza voastră plânge acest copil"

În timpul finalei, Gary Neville, fost căpitan la Man. United și internațional insular, i-a desființat pe jucători în comentariul live de la Sky Sports: "Sunteți o rușine. Fără coloană. Nu mergeți pe Wembley!

Nu mergeți pe teren. Sunteți conduși cu 2-0. Alergați!". Văzând un puști în lacrimi în tribună, Neville s-a înfuriat din nou: "Din cauza voastră plânge acest copil. Din cauza voastră fanii părăsesc stadionul înainte ca meciul să se termine". 

"Arsenal se dezintegrează în fața ochilor mei. Wenger trage acum clubul pe care cândva l-a revoluționat glorios în cea mai cruntă mediocritate cu fiecare zi în care refuză să demisioneze" Piers Morgan, jurnalist britanic

Kompany, dat exemplu de Pep

După 41 de accidentări care i-au transformat ultimii ani într-un calvar, Kompany a jucat 90 de minute, a marcat primul gol în acest sezon și a ridicat trofeul. Căpitanul lui Man. City a fost dat exemplu de Guardiola. "Kompany, dar și Agüero și David Silva, veteranii, ei au făcut City ceea ce este azi. Ei ne-au ajutat să înțelegem ce înseamnă acest club. Ei au câștigat titluri și ne-au presat și pe noi să învingem". 

199 de goluri 
a marcat Sergio Agüero în 288 de meciuri la Man. City în toate competițiile

"Acolo sunt oameni închiși de 145 de zile"

Chiar dacă e anchetat de federația engleză, Guardiola continuă să poarte acea panglică galbenă, ca semn de solidaritate cu cei întemnițați în Catalunya. "Ei știu că voi avea întotdeauna această panglică. Voi ați lăsat oamenii să-și exprime opinia prin referendum despre Brexit. Asta eu cerut și catalanii și sunt în închisoare de 145 de zile. Ceea ce fac eu nu e lipsit de respect, e ceva umanitar. Accept că încalc regulile și accept amenda. Dar acolo sunt oameni închiși. Nu au avut arme. Armele noastre sunt voturile".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
joschilotii
joschilotii  •  26 Februarie 2018, 21:45

Mda...poate are legatura cu pateul

jordachejr
jordachejr  •  26 Februarie 2018, 14:11

vedeti daca nu cumva jurnalistul respectiv a folosit "pathetic", care inseamna jalnic, nu patetic. in ce sens puteau fi cei de la arsenal patetici?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close