INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Wenger trece la atac! Arsenal a făcut o primă ofertă COLOSALĂ pentru racheta Mbappé!

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2017 09:56

Atacantul francez, curtat deja de Real și Man. City, ar putea ajunge pe Emirates. În afara noului campion din Ligue 1, Arsenal ar mai vrea un jucător de la Monaco: Lemar.

La numai 18 ani, Kylian Mbappé a ajuns peste noapte în vârful fotbalului. Campion în Ligue 1 cu Monaco, puștiul cu viteză și abilitate de F-22 Raptor e dorit de toate marile cluburi europene. Real Madrid și Manchester City se duelează în vorbe pentru explozivul atacant, sumele atingând 120 de milioane de euro, dar Arsenal este primul care face o ofertă concretă pentru tânărul internațional francez.

26 de goluri și 14 assisturi
a reușit Mbappé la Monaco în actuala stagiune (44 de partide)

Potrivit L'Équipe, Arsène Wenger, care tocmai și-a prelungit contractul cu "tunarii" pentru încă două sezoane, le-a propus monegascilor 100 de milioane de euro. Și managerul londonezilor e gata să pluseze, dacă licitația va crește. Mbappé, urmărit atent de Arsenal în ultimii doi ani, este unul dintre numele cu care Wenger vrea să cucerească din nou titlul în Premier League, după o pauză de 14 ani.

O altă țintă a lui Arsène este Thomas Lemar. Tot francez și tot de la Monaco. Tehnic și rapid, mijlocașul stânga în vîrstă de 21 de ani i-a luat ochii lui Wenger. Dar Arsenal va avea un adversar dur în cursa pentru Lemar: Tottenham.

35.000.000 €este cota atacantului francez, potrivit site-ului transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
baruch
baruch  •  02 Iunie 2017, 11:08

mai bine l-ar lua pe florinel coman, vorba lui hagi... si chiar sunt serios.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează