INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - FC BARCELONA 2-1

Xabi Alonso e şocat de reuşita lui Bale: "Incredibil! Nu am văzut niciodată aşa ceva!"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 01:49

Mijlocaşul Xabi Alonso a cucerit a doua Cupă a Regelui de cînd se află la Real Madrid, ambele finale cîştigate în faţa Barcelonei, 1-0 în 2011 şi 2-1 azi.

"A fost un meci pasionant, cu două echipe de top, un meci de jucat şi de trăit. Acum vom sărbători alături de fani în Piaţa Cibeles.

Golul lui Bale a fost incredibil! Cred că nu am văzut niciodată aşa ceva! Părea că mingea o să iasă în aut, dar o împinge şi apoi fuge după ea prin afara terenului... Impresionant!", a declarat Xabi Alonso.

Vezi aici VIDEO şi FOTO de la meci!

"A fost o competiţie fabuloasă pentru noi, sînt fericit. E încununarea unui sezon extraordinar în Cupă. Mai trebuie să ai şi noroc din cînd în cînd. Acest triumf este şi al lui Jese (n.r. accidentat)"
Iker Casillas, căpitan Real Madrid

"Am dat tot ce trebuia pe teren într-un astfel de meci. Barcelona s-a străduit, dar am ştiut cum să jucăm. Au luptat bine toţi, lipsa lui Cristiano i-a motivat. Această victorie ne dă putere pentru a aborda cu încredere şi celelalte competiţii. Atmosfera a fost fantastică"
Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

"E o zi magică. Ne-am luptat mult şi ăsta e rezultatul, e un titlu foarte important. A fost multă tensiune între două mari echipe. Evident că vom sărbători, după care ne vom gîndi la restul sezonului. Acum simţim o motivaţie şi mai mare pentru campionat şi Ligă"
Sergio Ramos, fundaş Real Madrid

"Nu prea am fos titular pînă acum, dar sînt tînăr şi joc la Real Madrid, cea mai bună echipă din lume. Trebuie să fii mereu la 100% pentru a putea spera să prinzi un loc de titular. Acest trofeu ne dă încredere, sperăm să le cucerim şi pe celelalte. Abia aştept să sărbătoresc cu fanii în Piaţa Cibeles, va fi prima dată pentru mine şi sînt curios cum va fi"
Isco Alarcon, mijlocaş Real Madrid

"Ne-a ieşit bine jocul, aşa cum am discutat înainte. Nu putem cere mai mult de atît. Am fost foarte susţinuţi, de la hotel la stadion, tot ce am făcut este pentru fani. E bucuria tuturor, o mulţumire pentru o muncă extraordinară"
Angel di Maria, mijlocaş Real Madrid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
edward_kenway
edward_kenway  •  17 Aprilie 2014, 11:34

Daca il impingea pe neymar in halul ala si acuma se tavalea pe jos. Respect Bale si HALA MADRID!!!

madskills
madskills  •  17 Aprilie 2014, 10:06

Fabulos sprintul lui Bale, dar Xabi probabil uita ce facea si fostul lui coechipier, Ronaldo Nazario. Ala cand era la Barca trecea fix printre 2 fundasi cu mingea la picior si ii lasa in urma :) Si nu a facut asta doar odata.

tbone
tbone  •  17 Aprilie 2014, 08:14

oricum Bale asta are un fuleu incredibil, nu stiu de omenire dar asta sigur se trage din gorila, are miscari de maimuta clar dar e fenomenal, nu stiu daca merita el 100 de mil dar e valoros clar

Vezi toate comentariile (9)
Comentează