INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Xavi crede în revenirea lui Guardiola la Barcelona: "Știu că va alege momentul potrivit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 15:18

Xavi Hernandez e convins că fostul său antrenor Josep Guardiola va reveni într-o bună zi la Barcelona.

Tehnicianul de 44 de ani a declarat în nenumărate rînduri că e exclus să se mai întoarcă la formația catalană. "În viață există anumite cicluri și al meu la Barcelona s-a încheiat. Dacă mă voi gîndi vreodată să mă întorc la Barcelona, să mă loviți în cap cu un ciocan".

Xavi, jucătorul cu care Pep s-a înțeles cel mai bine în perioada blau-grana, îl contrazice pe antrenor: "Am petrecut împreună o perioadă plină de succes la Barça și știu că va alege momentul potrivit pentru a reveni la club", a spus "El Cerebro" într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al noii sale echipe, Al-Sadd.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează