INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Xavi despre Balonul de Aur 2014: "Cristiano Ronaldo nu merită să fie în primii trei"

Foto: www.thehardtackle.com
Foto: www.thehardtackle.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 decembrie 2014 18:24

Lupta pentru Balonul de Aur 2014 se va da între Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Manuel Neuer.

Xavi, căpitanul Barcelonei a vorbit despre acest trofeu şi despre cei trei jucători care trebuiau nominalizaţi la acest premiu.

" Cristiano Ronaldo nu merită să fie în primii trei pentru Balonul de Aur. A avut un an bun, dar prestaţia de la Campionatul Mondial nu a fost una excelentă. Întreg anul va fi definit de acest cum s-au prezentat fotbaliştii la Cupa Mondială.

În top 3 i-aş pune pe Lionel Messi, Philipp Lahm şi pe Javier Mascherano. Ei au fost cei mai buni în 2014", a declarat Xavi pentru ziarul catalan Sport.

Balonul de Aur se va decerna pe 13 ianuarie 2015 şi va fi oferit de FIFA şi revista France Football, după votul jurnaliştilor, al selecţionerilor şi al căpitanilor echipei naţionale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
totdd
totdd  •  27 Decembrie 2014, 18:19

HA. pai ronaldo a jucat 3 meciuri si nu a rupt gura targului. dar messi a jucat pana in finala inclusiv si a fost pilaf. de ce nu a spus xavi daca messi a meritat trofeul cel mai bun jucator de la mondial. ca pana si messi era jenat de primirea trofeului.

vl1717
vl1717  •  26 Decembrie 2014, 12:37

Ce sa faca si xavi la varsta lui de pensionare? Se drogheaza si vorbeste aiurea...mai joaca cand ii pun aia muzica in vestiar,saracu. S-a ramolit rau de tot. Pai asta de care vorbeste el a dat mai multe goluri anu asta decat a dat xavi goluri si asisturi toata viata lui!=))))))))

soriniz
soriniz  •  25 Decembrie 2014, 13:15

Dar de ce n-ar fi Diego Godin? A fost sufletul lui Atletico, chiar daca Uruguay nu a facut un campionat Mondial grozav. Atat Messi cat si Ronaldo au facut figuratie in Brazilia, pe Messi l-a tras echipa dupa el in loc sa fie invers iar Ronaldo are macar scuza ca a fost accidentat. Totusi portughezul a castigat ceva trofee la care a contribuit consistent. Messi a fost cel mai bun fotbalist din ultimii zece ani dar asta nuinseamna ca merita in fiecare an trofeul; a avut un an slabut pentru standardele lui.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează