INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Xavi Hernandez, impresionat de noul jucător apărut la antrenamentele Barcelonei! :D

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 ianuarie 2014 17:39

Unul dintre veteranii din lotul Barcelonei, Xavi Hernandez, a fost impresionat de unul dintre colegii săi, apărut la antrenamente după o lungă pauză.


Cel care i-a stîrnit admiraţia este nimeni altul decît vedeta echipei, Lionel Messi. Argentinianul s-a întors cu poftă de joc după recuperarea pe care a făcut-o în ţara natală şi a reuşit faze geniale cu mingea.

Messi nu pierde timpul şi a marcat un hattrick la primul meci disputat între jucătorii formaţiei catalane, bifînd şi un assist.  Tehnicianul Barçei, Gerardo Martino, a dezvăluit în cadrul unei conferinţe de presă reacţia lui Xavi, care a stîrnit rîsete: "Ce bine joacă puştiul ăsta nou!" Jucătorul vizat era chiar "Puricele" :D

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
zurix
zurix  •  08 Ianuarie 2014, 12:27

Lol.. astia inca mai traiesc in trecut:)))) CE a facut ce a dres piticul acum 2-4 ani :))) Dar in prezent ce face???? Lololol. zace ca o lauza si asteapta sa revina miraculos pe teren. 0 BARAT.

valentino22
valentino22  •  08 Ianuarie 2014, 01:41
Postat de harppy pe 07 Ianuarie 2014, 19:06

Nu esti in stare sa porti o disctuie, in primul rand. Nu inteleg de unde ai concluzionat ca Ronaldo e idolul meu, cand am spus clar ca nici el, nici Messi nu intra in top 5 din istorie. Arunci vorbe aiurea in lipsa de arumente, si de creier, am impresia. Messi + Ronaldo = piciorul stang al lui Ronaldinho. Asta ca sa-ti fac o idee despre impresia mea despre cei doi. Eu mi-am spus opinia strict intre cei doi, insotita de cateva argumente. Daca nu sunteti in stare sa aduceti argumente si aruncati vorbe de ocara, inseamna ca inca n-ati renuntat la manele, ceea ce imi starneste mila pentru voi.

Ba retardule...singurele argumente pe care le-ai adus tu au fost "asa zic eu"...atat. ti-au dat astia mai jos argumentul suprem...unde era Ronaldo cand messi a luat "basica' si a intrat cu ea in poarta in semifinalele UCL? Unde erau Xavi si Iniesta cand Dani Alves si Pedro ii dadeau cele mai multe pase de gol lui Messi? Unde era Ronaldo cand Messi dobora record dupa record? Unde era Ronaldo cand Messi marca goluri decisive in 2 finale UCL? Unde era Ronaldo cand Zidane spunea ca Messi e cel mai bun jucator din lume? Toti antrenorii din lume(cu exceptia lui Mou)...toti jucatorii din lume(cu exceptia celor portughezi) spun ca Messi e cel mai bun jucator din lume...si nu exa

b0gdan_88
b0gdan_88  •  08 Ianuarie 2014, 01:32
Postat de harppy pe 07 Ianuarie 2014, 19:30

Real Madrid 2011 in comparatie cu Barcelona 2011, da, era o echipa oarecare. De fapt, in 2011, orice echipa era oarecare in fata Barcelonei.

In fata lui messi mai bine spus !

Vezi toate comentariile (47)
Comentează