INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

UPDATE Uite transferul, nu mai e transferul! Xavi Hernandez a decis să rămînă la Barcelona, după o nouă rundă de discuţii cu Luis Enrique!

Articol de - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 18:41

UPDATE Schimbare radicală de planuri pentru Xavi Hernandez! Cînd părea că plecarea sa de la Barcelona e doar o chestiune de ore, fotbalistul a decis să se prezinte la antrenamente, alături de restul internaţionalilor, pe 24 iulie. 

UPDATE Schimbare radicală de planuri pentru Xavi Hernandez! Cînd părea că plecarea sa de la Barcelona e doar o chestiune de ore, fotbalistul a decis să se prezinte la antrenamente, alături de restul internaţionalilor, pe 24 iulie. 

Decizia vine după o nouă rundă de discuţii cu antrenorul Luis Enrique şi cu preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu.

Negocierile cu New York City continuă însă, dar Xavi se va antrena cu Barcelona, după cum anunţă impresarul său, Ivan Corretja. Capătă contur acum posibilitatea ca Xavi să mai rămînă un sezon la Barcelona, iar apoi să meargă în Statele Unite. Decizia a surprins pe toată lumea, Xavi ţinînd timp de săptămîni întregi prima pagină în ziarele de casă ale Barcelonei, Mundo Deportivo şi Sport, plecarea sa fiind catalogată drept iminentă.
____________________________________________________

Internaţionalii Barcelonei urmează să se alăture joi colegilor, sub comanda tehnicianului Luis Enrique. Presa catalană scrie că printre ei nu se va afla căpitanul Xavi Hernandez, 34 ani, care va părăsi gruparea blau-grana în această vară.

După 23 de ani în care a apărat culorile clubului, Xavi a decis că e momentul să pună punct şi va semna merge în SUA, pentru a semna cu New York City. Mai avea contract cu Barça pînă pe 30 iunie 2016. Urmează ca sîmbătă, cel mai probabil, mijlocaşul să susţină o conferinţă de presă în care să-şi ia rămas bun de la fani şi colegi, scrie Mundo Deportivo.

Fotbalistul a decis să părăsească Barcelona după discuţia avută cu Luis Enrique, care l-a anunţat că rolul său va fi diferit faţă de cel avut pînă în sezonul trecut.

Xavi ar urma să semneze un contract valabil pentru două sezoane, cu opţiune pentru încă unul, şi ar urma să fie coleg cu Villa şi Lampard.

Sezonul în SUA începe în 2015. David Villa, de exemplu, va juca în Australia pînă atunci, pentru a fi în formă la startul sezonului în Statele Unite.

723 de meciuri pentru FC Barcelona a bifat Xavi în 23 de ani

22 de trofee şi-a trecut în palmares catalanul în tricoul blau-grana
627334-861075004.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
detoatepttoti
detoatepttoti  •  22 Iulie 2014, 20:49
Postat de pisoiulucigas pe 22 Iulie 2014, 12:57

Ohhh God ! Ce gasesti tu asa genial la Messi? Baloanele de Aur le-a luat pe criterii gen numarul de goluri sau cine ii este sponsor iar din golurile date, 80% erau faze facute de coechipieri cu mingi mura in gura, ghici ciuperca ce-i unde trebuia doar sa bage mingea in poarta. Atat el cat si Ronaldo, nu meritau nici pe departe Balonul de Aur anul trecut si erau amandoi "drama queens" daca nu il castiga unul din ei. In ultimele luni din sezonul trecut Messi nu a meritat nici macar un loc pe banca de rezerve la Barca iar la CM a fost mai slab ca Tanase (Steaua). :))

sa fim seriosi, messi a dat goluri de maestru pe care ori tu nu le-ai vazut ca te uiti doar la meciuri barca-bayern, barca-madrid, sau nici alea...sa spui ca messi a dat goluri ca si facute de coechipieri e doar cand habar nu ai de fotbal, cat despre ronaldo mai rar ai sa vezi torpile ca ale lui, superate doar de roberto carlos, si multe driblinguri si faze de fotbalist genial...daca cei doi au luat titlurile este fiindca au fost cu muuuult peste restul, si asta o spun cifrele lor, nu basmele din ziarele can-can ce se numesc sportive, si cultiva oameni ca tine ce habar nu au de fotbal ,cu asemenea afirmatii..sa fii iubit.

vladb9
vladb9  •  22 Iulie 2014, 19:58
Postat de madskills pe 22 Iulie 2014, 13:56

Ia sa vedem...si pe Alba sa zicem de ce nu-l respecti? Sau nu stiu, pe..Tello sau chiar Pique. Voi nu intelegeti un lucru: astia sunt jucatori profesionisti. Au au meserie pe care nu o pot face nici macar 0.5% din oamenii de pe glob, sa fie atat de buni incat sa joace la asemenea echipe. E valabil si pentru Pepe, si pentru nebunul de Sergio Ramos sau "sifonul" Arbeloa. Indiferent de numele jucatorilor, de prostiile pe care le mai fac pe teren sau in afara lui, trebuie sa fi de-a dreptul tampit sa nu respecti asemenea jucatori. Din simplu motiv ca ei pot sa faca (chiar si cea mai "slaba"rezerva" ) ce noi nu o sa putem niciodata :)

dute si fa o felatie.poate la aia te pricepi mai bine ca la fotbal.omu' ti-a zis de ce il respecta pe puyol si nu pe pique.cand pique era cu bricheta in mana si alerga spre arbitru,a intervenit puyol si a zis lasa prostiile,aici joci la barcelona treci in aparare sa nu luam gol.

aius
aius  •  22 Iulie 2014, 16:23

exact,ca si la steaua! presa transfera,staff-ul dezminte!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează