INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Xavi și-a desemnat succesorul în fotbal » Alegerea surprinzătoare a legendarului mijlocaș catalan

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 25 mai 2017 15:15

În ciuda rivalității acerbe dintre Real și Barcelona, Xavi, 37 de ani, admite că Toni Kroos este urmașul său de drept în fotbalul mondial, titrează nemții de la Sport Bild.

Ieșit din peisajul fotbalului mare, actualul jucător al qatarezilor de la Al-Sadd susține că internaționalul german este "motorul" echipei lui Zidane, fiind omul-cheie în câștigarea primului titlu după 5 ani, respectiv în parcursul madrilenilor până în finala Champions League, a doua oară consecutiv.

"Cred că Toni Kroos este motorul lui Real Madrid. Are un stil de joc care îmi amintește de propriile mele calități. Este urmașul meu pe teren", a declarat legendarul mijlocaș al catalanilor, conform Sport Bild.

Cu toate că au trecut aproape trei ani de la ultimele confruntări tari în care a jucat în competițiile europene, Xavi este cu ochii pe finala de la Cardiff, recunoscând că va ține cu Juventus din pricina iubirii sale pentru Barcelona.

"În finala Champions League voi susține Juventus. Sunt fan Barcelona, iar dacă Real Madrid va câștiga, ar însemna că Barcelona o duce prost. Le doresc multă baftă celor de la Juve, au dus o muncă grea în ultimele sezoane, merită din plin acel trofeu", a precizat fostul internațional spaniol.

1839 de pase a completat Kroos în La Liga, bifând 12 assisturi și un procentaj de 92% de pase reușite

85 de goluriîn 767 de meciuri a reușit Xavi în tricoul Barcelonei, cucerind 25 de trofee cu catalanii, printre care 8 titluri în Spania și 4 trofee Champions League

4 goluriîn 47 de meciuri a reușit Toni Kroos în acest sezon în toate competițiile

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează