INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Ze Roberto a bătut recordul de jocuri în Bundesliga pentru un stranier

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2011 22:06

Mijlocaşul brazilian al echipei Hamburger SV, Ze Roberto, a disputat, sâmbătă, la Hoffenheim, cel de-al 331-lea său meci în campionatul Germaniei, ceea ce reprezintă un nou record pentru un jucător străin din Bundesliga

Ze Roberto, care va împlini 37 de ani în luna iulie, a depăşit recordul deţinut de bosniacul Sergej Barbarez (330 meciuri), care a evoluat tot la Hamburger SV. 

"Faptul că am realizat acest record este ca şi cum aş fi câştigat un premiu Oscar", a declarat fostul internaţional brazilian, al cărui contract cu HSV expiră la finalul sezonului, anunţă Mediafax. 

Ze Roberto a mai evoluat în Bundesliga la echipele Bayer Leverkusen şi Bayern Munchen, cu echipa bavareză câştigând patru titluri de campion şi patru ediţii ale Cupei Germaniei, între 2002 şi 2006, respectiv 2007 şi 2009.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează