INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

UPDATE Zenga revine în forță în Serie A » A semnat cu o echipă care va juca în Europa League

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2015 16:32

Walter Zenga a semnat azi Sampdoria. La echipa italiană ar putea ajunge și Antonio Cassano, ultima oară la Parma.

UPDATE 16:00:

Walter Zenga a semnat azi contractul cu Sampdoria și a oferit prima declarație pe aeroportul "Cristoforo Colombo" din Genova: "Simt o mare emoţie că mă întorc aici. La Genova am petrecut doi ani de neuitat. Este o mare provocare să preiau postul de la prietenul meu Sinisa Mihailovici. Am avut şi alte oferte, dar cînd cunoşti un preşedinte cu pasiune, dorinţă şi caracter aşa cum este Ferrero, nu poţi să refuzi. Apoi, Sampdoria este Sampdoria.

Nu am vorbit cu Mihajlovici, dar o voi face. Sînt pregătit să o duc cît mai departe pe Sampdoria în cupele europene. Sînt fericit să revin în Italia".

Știrea inițială

Antrenorul îi va lua locul lui Sinișa Mihailovici. Goal.com scrie că a fost deja semnat contractul și e doar o chestiune de zile pînă va fi făcut anunțul oficial. Zenga urmează să revină la echipa pentru care a jucat două sezoane, 1994-1996. 

Tehnicianul italian a antrenat 3 echipe românești: Național (2002-2003), Steaua (2004-2005) și Dinamo (2007).

Sampdoria s-a clasat pe locul 7 la finalul ediției de campionat 2014-2015 și va merge în Europa League. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
buzucm
buzucm  •  05 Iunie 2015, 11:37

sa vedem daca se va descurca. la catania a avut un sezon foarte bun insa la rivala palermo a fost lamentabil. nu-i usor la sampdoria vor fi pretentii mari dupa sezonul reusit de mihajlovic. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daccian
daccian  •  04 Iunie 2015, 19:55

Succes, Walter Zenga!

jalabert
jalabert  •  04 Iunie 2015, 17:17

partea buna este ca s-ar putea sa il faca pe patronul ce cacao de la sampdoria sa renunte la club si sa vina un patron serios la doria. nu imi place sa vad clubul pe mainile ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează