INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Zi istorică pentru naţionala Angliei » Steven Gerrard a decis să se retragă: "Cea mai dificilă decizie"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 17:57

Englezii au primit o veste tristă azi: Steven Gerrard s-a retras de la naţională. Anunţul a fost făcut pe site-ul federaţiei, unde a apărut şi prima declaraţie a mijlocaşului de 34 de ani.
"Este o decizie foarte dificilă pentru mine, una dintre cele mai grele momente din viaţa mea. Am vorbit cu familia, cu apropiaţii şi am decis că aşa e mai bine.

Cu siguranţă voi continua să joc la cel mai înalt sezon, voi da totul pentru Liverpool", a spus Gerrard.

Gerrard a strîns 114 selecţii la naţională şi a marcat 21 de goluri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
sek.91
sek.91  •  22 Iulie 2014, 07:47
Postat de eu2 pe 21 Iulie 2014, 19:44

steve gerrard gerrard he can pass forty yards hes big and hes f**ing hard stave gerrard gerrard Steve Gerrard, Gerrard he'll pass the ball 40 yards he's better than Frank Lampard Steve Gerrard, Gerrard Steven Gerrard is a f*ucking goal machine, a f*ucking goal machine, a f*ucking goal machine!(repeat) steve gerrard gerrard, he,ll score a goal from 40 yard, hes scouse and he f***ing hard steve gerrard gerrard He's big He's Hard He's better than Lampard Steve Gerrard Steve Gerrard STEVIE G! STEVIE G! STEVIE G! STEVIE G! LOOK WHO WE'VE GOT CHELSEA! STEVIE G! STEVIE G! Who put the ball in the blue sh*tes net? Who put the ball in the blue sh*tes n

He's better than Lampard. Mda, sa lasam cifrele sa vorbeasca :)

whitecollar
whitecollar  •  21 Iulie 2014, 22:55
Postat de submarina pe 21 Iulie 2014, 21:52

Steven Gerrard a fost jucatorul decisiv la castigarea UCL in fata lui AC Milan in 2005 cu Liverpool. Acel meci a fost punctul culminant al carierei englezului. E firesc ca dupa un asemenea succes trebuia sa inceapa si declinul...

avand in vedere ca acea finala s-a jucat in 2005, e greu de crezut ca la 25 de ani incepea declinul pentru un fotbalist de asa mare calibru. din pacate "the golden generation" a angliei (2001-2006) nu a dovedit nimic la nivelul echipei nationale. iar gerrard nu a oferit nationalei cat a dat la liverpool. totusi, considerand ca lahm s-a retras dupa castigarea cupei mondiale, iar pirlo inca mai joaca (si el castigator in 2006), amandoi capitani, cariera lui gerrard poate fi considerata un esec la nivel de nationala. chiar daca are peste 100 de selectii si 21 de goluri.

submarina
submarina  •  21 Iulie 2014, 21:52

Steven Gerrard a fost jucatorul decisiv la castigarea UCL in fata lui AC Milan in 2005 cu Liverpool. Acel meci a fost punctul culminant al carierei englezului. E firesc ca dupa un asemenea succes trebuia sa inceapa si declinul...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează