INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Zi plină de transferuri în Europa » Ce fotbalişti şi-au schimbat echipele astăzi

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 iulie 2014 11:45

Ultimele 24 de ore au fost decisive pentru viitorul mai multor fotbalişti. Alexis Sanchez, Mario Mandzukici sau Diego Ribas au ajuns la un acord cu alte formaţii decît cele la care evoluau.Arsenal a plătit Barcelonei 44 de milioane de euro în schimbul lui Alexis Sanchez. Chilianul va avea un salariu de 10 milioane de euro pe an, el semnînd cu formaţia londoneză pe patru sezoane. Barcelona va folosi banii primiţi pentru a-l achiziţiona pe Luis Suarez, dorit foarte mult de catalani.

Fostul atacant al lui Bayern Munchen, Mario Mandzukici, a semnat cu Atletico Madrid, iar clubul german va primi în schimbul acestuia suma de 22 de milioane de euro.

Acesta a semnat pe patru sezoane cu gruparea madrilenă, unde va revenit pe 13 iulie cînd Atletico va da startul pregătirilor pentru sezonul viitor. Astăzi a avut loc şi vizita medicală.

"Sînt foarte fericit, cred că pot să fac lucruri mari aici, la Atletico. Ştiu multe lucruri despre noua mea echipă, cunosc stilul ei de joc, am urmărit multe dintre meciuri", a spus Mandzukic.

Campioana Spaniei nu numai a cumpărat, ci a şi vîndut. Diego Ribas va juca la campioana Turciei, Fenerbahce Istanbul. Datele contractului sînt încă necunoscute.

În sfîrşit, visul meu a devenit realitate. De ani de zile purtam discuţii pe marginea acestui subiect. Am venit la o formaţie care cîştigă mereu şi voi continua şi eu să cîştig. Vreau să îmi dovedesc aptitudinile. Am tot discutat cu prietenii despre Fenerbahce şi sînt conştient de măreţia acestui club”, a spus şi Diego.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
bazileon
bazileon  •  11 Iulie 2014, 13:04

O, zi plina de trasferuri, O, gazeta plina de c

bazileon
bazileon  •  11 Iulie 2014, 11:56

Maret e Fenerul, ca doar de aici am transferat si noi toti Ipsilantii, Mavrocordatii, Moruzii, Sutii si ceilalti!

gabonne1982
gabonne1982  •  11 Iulie 2014, 11:06

pe anumite site-uri din Italia se vorbeste si de o trecere a lui Alexandre Pato la Inter.Se pare ca se negociaza,doar ca Sao Paulo n-ar prea vrea sa-i dea drumul fara sa ia pe el aceeasi suma pe care a platit-o celor de la Milan

Vezi toate comentariile (8)
Comentează