INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ziarul de casă al Barcelonei a făcut anunțul: "Nu există cale de întoarcere" » Ce se întâmplă cu Neymar + mesajul brazilianului către colegi

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 11:34

Venit în urmă cu 4 ani la Barcelona, brazilianul Neymar, 25 de ani, este la un pas de a se transfera în Ligue 1, la PSG, club care îi va achita clauza de reziliere a contractului, de 220 de milioane de euro.

Mundo Deportivo, ziarul de casă al Barcelonei, a anunțat că atacantul este decis să plece la PSG și că nu mai există nicio cale de întoarcere. Deși părea că Messi, Suarez și Pique l-au convins să rămână pe Camp Nou, spaniolii scriu că Neymar și-a anunțat cei mai buni prieteni din echipă că va pleca la PSG.

Neymar ar fi vorbit cu colegii săi joi, imediat după ce s-a certat la antrenament cu Nelson Semedo, jucător venit în această vară. Cel mai probabil, transferul se va realiza săptămâna viitoare, urmând ca în cel mai scurt timp să se faă un anunț oficial.

Deși jucătorii Barcelonei știu decizia lui Neymar, șefii catalanilor, care se află în SUA, alături de echipă, încă nu au discutat cu tatăl jucătorului și nu au fost înștiințați că Neymar a decis să plece.

30.000.000 €va câștiga Neymar la PSG, devenind cel mai bine plătit jucător al francezilor

Citește și: Șeful Ligii Spaniole intervine în cazul transferului lui Neymar! La Liga îl amenință pe șeicul de la PSG: "Îl dăm în judecată"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
voodooro
voodooro  •  29 Iulie 2017, 18:55

du-te Neymar, du-te... Verratti + 120 de milioane si sa se duca cu tot cu tac-su

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  29 Iulie 2017, 17:33

Formularea asta a voastra ma inspira sa fa fac urmatoarea sugestie:de acum incolo,la fiecare stire despre *** becali sa supratitrati:,,Ziarul de casa al fcsb va informeaza...,,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

105247383483140
Vikingul DacoRoman  •  29 Iulie 2017, 14:35

Money talks...dar sa vedem cat de bine o sa se simta in Ligue 1..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează