INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ziarul de casă al Barcelonei anunță bomba: Neymar chiar vrea să plece! Ce nu-i convine brazilianului

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 11:58

Brazilianul Neymar, 25 de ani, să pregătește să înceapă al cincilea sezon în tricoul Barcelonei, dar acesta ar putea pleca de la echipa catalană.

Brazilianul are foarte multe oferte, iar presa din Spania speculează că acesta se gândește să plece de la echipa blau-grana.

Catalanii de la ziarul Sport scriu că atacantul își dorește să plece pentru că nu simte bine și nu îi convine că este mereu în umbra lui Messi. În plus, crede că nu poate deveni numărul 1 și câștiga Balonul de Aur atât timp cât este coleg cu Messi.

De asemenea, mai multe persoane din anturajul brazilianului îi repetă să plece pentru a juca la adevărata lui valoare și pentru a fi vedeta echipei.

Neymar are un salariu de 15 milioane de euro la Barcelona și mai are contract până în 2021. În trecut, acesta a mai fost dorit de PSG și Manchester United. Pentru a-l vinde, Barcelona ar cere 130 de milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
stefan.cu.litera.mica
stefan.cu.litera.mica  •  17 Iulie 2017, 16:49
Postat de cpt.ahab pe 17 Iulie 2017, 12:27

Să plece! O să câștige "Balonul de aur" când s-or lăsa de fotbal Messi și Cristiano, pentru că diferența de valoare e netă. Cei doi sunt din altă categorie fotbalistică.

De acord, numai sa nu vina Mbappe si altii din spate peste el. Ca am impresia ca e prea brazilian, mai rar brazilieni cu profesionalismul lui Alves. Nu ajungi Messi sau Ronaldo doar cu floricele.

dubluv
dubluv  •  17 Iulie 2017, 13:03

inventie de presa. Neymar nu pleaca si nici nu vrea sa plece de la Barca.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Iulie 2017, 12:27

Să plece! O să câștige "Balonul de aur" când s-or lăsa de fotbal Messi și Cristiano, pentru că diferența de valoare e netă. Cei doi sunt din altă categorie fotbalistică.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close