INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Zidane a intrat în Liga milionarilor. Antrenorul lui Real a semnat un nou contract, mult mai generos

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat sambata, 10 iunie 2017 13:45

Zinedine Zidane va semna o nouă înțelegere cu Real Madrid, până în 2020, care include și un salariu mărit substanțial, la nivelul celor mai bine plătiți antrenori din Europa, conform AS.

Președintele Florentino Perez a fost convins să facă acest pas, după ce echipa ”Los Blancos” a triumfat în acest sezon în La Liga și în Champions League.

Bilanțul general al tehnicianului francez pe banca echipei ”Los Blancos” este unul excepțional: 65 de victorii, 15 egaluri și doar 7 înfrângeri, în cele 87 de partide jucate, în toate competițiile.

Înainte de extinderea contractului, clubul madrilen și-a manifestat încrederea în francez, încredințându-i luarea deciziilor în cadrul echipei. Astfel, el a hotărât ca Keylor Navas să rămână portarul nr. 1, renunțându-se astfel la aducerea lui David de Gea, de la Manchester United.

Posibila plecare a lui Alvaro Morata, îl va determina pe Zidane să apeleze la noi transferuri, pentru postul de atacant. Antrenorul este un mare fan al tânărului Kylian Mbappe, iar clubul ar putea încerca să-l împrumute pe fotbalist de la Monaco.

Tehnicianul ”albilor” și-a început cariera de manager chiar pe ”Santiago Bernabeu” la începutul anului 2016, după demiterea lui Rafael Benitez.

Zidane a îmbogățit panoplia de trofee a lui Real Madrid cu încă cinci: 2 Champions League, La Liga, Super Cupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează