INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANTA

Zidane afirma ca nationala Frantei va trece peste perioada dificila în care se afla acum

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2009 00:00

Fostul international Zinedine Zidane a afirmat ca echipa nationala pregatita de Raymond Domenech va trece peste dezamagirile din ultimul timp si va reveni una dintre cele mai puternice reprezentative din lume, informeaza site-ul oficial al FIFA.

"Este normal ca lumea sa spuna ca este dezamagita de rezultatele echipei, ea trece printr-o perioada mai grea, dar nu este corect sa fie considerata o nationala slaba. Este un moment mai complicat, dar Franta are jucatori speciali care o pot ajuta sa devina unde a fost", a spus Zinedine Zidane, care a participat la un turneu amical în Africa de Sud. Prima reprezentativa franceza ocupa locul secund în Grupa 7 din preliminariile CM 2010, cu doua puncte mai putin decât liderul Serbia.

Fostul capitan al echipei nationale a Frantei s-a referit si la Campionatul Mondial care va avea loc anul viitor în Africa de Sud: "Este o tara foarte frumoasa si am fost impresionat de ceea ce am vazut aici. Sunt sigur ca fanilor le va placea, va fi o experienta diferita. Turneul va fi un eveniment foarte important pentru fotbalul african. Este o oportunitate prin care sa demonstreze ca pot organiza o asemenea competitie. Nationala Africii de Sud va avea o motivatie în plus pentru ca joaca pe teren propriu. Am vazut în Franta, în 1998, ce înseamna un Campionat Mondial. Atmosfera da mai multa savoare si motivatie jucatorilor", a spus fostul fotbalist.

"Îmi aduc aminte ca lumea se îmbratisa pe strada dupa ce am câstigat trofeul. Multi plângeau, dar erau fericiti, indiferent daca erau albi sau de culoare. Pentru mine, acest lucru a fost cel mai important si sper ca la fel sa se întâmple si în Africa de Sud. Nu ma asteptam ca un turneu de fotbal sa aiba atât de multa putere pentru a influenta societatea", a adaugat Zidane.
 
Sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează