INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Zidane ajunge la meciul 100 pentru Real Madrid » Nimeni n-a reușit ce a făcut el și va primi o recompensă pe măsură!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 10:19

Francezul Zinedine Zidane, care va antrena mâine Real Madrid la meciul 100 și care poate colecționa în fața lui Getafe a 75-a victorie la Real, are cifre incredibile: a cucerit un trofeu la fiecare 92 de zile: 7 cupe într-un an și 9 luni!

Pe 9 ianuarie 2016, Zinedine Zidane debuta pe banca lui Real. În acea zi, chiar dacă a învins cu 5-0 pe Deportivo, puțini credeau în el și nimeni nu-l vedea antrenor al albilor mai mult de cinci luni. Pentru toți, era doar un interimar după dezastrul Rafa Benitez. A fost cu totul altfel. A uluit Madridul, Spania, Europa, lumea întreagă.

Crește salariul: de la 4,35 la 8 milioane!

Mâine, 14 octombrie 2017, Zizou atinge bariera celor 100 de meciuri, iar As i-a dedicat coperta și paginile 2-3! Un an și 9 luni mai târziu, francezul are cu ce se mândri după 99 de partide: 74 de victorii, 8 eșecuri, 50 cu peste 3 goluri marcate.

Și, mai ales, 7 trofee în 644 de zile, adică o cupă la 92 de zile, ceea ce nu a mai reușit nici un alt tehnician în istoria clubului blanco. Ce trofee! Dacă mai câștigă o dată FIFA Club World Cup (decembrie, în Emiratele Arabe Unite), reușește o frumoasă linie,2-2-2.

Două Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei și două victorii la CM. Îi lipsește doar Cupa Spaniei pentru a avea colecția completă. Recompensa? Un nou contract cu un salariu aproape dublu. De la 4,35 la 8 milioane de euro! 

74,7%este procentul victoriilor lui Zidane la Madrid

271de goluri a marcat Real cu ZZ antrenor (a primit 100)

73 de goluria înscris Cristiano în aceste 99 de partide 

"Cred în jucătorii mei și în ceea ce facem zi de zi aici, la Real" Zinedine Zidane, antrenor Real

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează