INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 2-3

Zidane e convins: "Nu s-a decis azi titlul. Nu dezarmăm!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 00:45

Antrenorul francez al lui Real Madrid, Zinedine Zidane, spune că echipa merengue nu e demoralizată după înfrângerea din El Clasico și va merge mai departe pentru a forța câștigarea titlului, după o pauză de 5 ani.

"Am avut multe ocazii de gol și nu le-am transformat. Când nu ucizi meciul, asta se întâmplă. Și s-a întâmplat. Suntem dezamăgiți de rezultat, când ajungi la 2-2 în 10 oameni, trebuie să fii mai cerebral, să te aperi cu toată echipa. Nu pot fi mulțumit. Era loc de mult mai bine. Am gândit pozitiv și am alergat după golul 3, dar ați văzut ce s-a petrecut. Acum trebuie să vă iar meciul ca să vă spun mai multe, dar oricum nu se va schimba nimic. Mai e timp, lupta la titlu e deschisă.

Messi face diferența la echipa lui, iar a dat două goluri. Trebuie felicitat, dar atât. Și-a creat multe ocazii, dar asta nu schimbă ce aveam noi de făcut. Nu e vorba doar de faptul că nu l-am «ținut» cum trebuie, ci și că nu am înscris când trebuia.

E un rezultat negativ, dar nu dezarmăm. Am pierdut 3 puncte, cel mult am deschis lupta la titlu iar, dar vom lupta în continuare. Am mare încredere în jucătorii mei. Depindem doar de noi, tot ce trebuie să facem în continuare e să obținem maximum din toate meciurile. Nu s-a decis azi titlul", a spus Zizou.

Barcelona s-a impus pe Bernabeu cu 3-2, goluri marcate de Casemiro și James, respectiv Messi (2) și Rakitici.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  24 Aprilie 2017, 02:05

meciul asta l-a pierdut Zidane!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 Aprilie 2017, 01:27

corect,desi sunt mare fan Barca,Zidane este un mare antrenor,are cativa jucatori de exceptie si sunt in continuare favoriti,au si un meci in minus ,dar programul Barcei pare la prima vedere ,mai usor,o lupta superba !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează