INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Zidane îl vrea pe Mbappe cu orice preț! Promisiunea făcută de antrenorul lui Real: renunță la o vedetă a echipei

FOTO: Guliver/GettyImgaes
FOTO: Guliver/GettyImgaes

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2017 10:47

Antrenor Zinedine Zidane îi garantează fracenzului Kylian Mbappe un statut important la Real Madrid și, potrivit L'Equipe, poate renunța la Bale, Benzema sau Ronaldo pentru a-l titulariza pe atacantul de 18 ani.

 De când și-a scos buletinul, își dorește să ajungă la Real. Trecut de vârsta majoratului, Kylian Mbappe, starul lui AS Monaco, are și ocazia să-și împlinească visul în această vară. Pentru a-l convinge să facă pasul spre la Madrid, s-a implicat chiar Zidane.

Cotidianul L'Equipe a aflat despre conversația secretă purtată în urmă cu o săptămână și ce i-a promis antrenorul francez. Atacantul de 18 ani va prinde multe minute și nu va fi adus ca rezervă la BBC!

130.000.000 €e suma cerută de Monaco pentru a-l vinde pe atacantul cu 4 selecții în "naționala" mare a Franței

"Te fac un star mondial"

Radio Marca și Onda Cero confirmă că briliantul lui Monaco va beneficia și de un statut important în echipa blanca, Zizou garantându-i că îi va roti pe Bale, Benzema și Ronaldo, ba chiar este gata să renunțe la unul dintre ei, care ar putea pleca de pe Bernabeu. "Te fac un star mondial", i-ar fi zis Zinedine, pentru a-i alunga temerile lui Mbappé că va privi de pe margine meciurile lui Real, tocmai în sezonul premergător Mondialului din Rusia. Mai ales că a început să spere la o titularizare în "naționala" lui Deschamps, după golul cu Anglia.

Cere timp de gândire

Aflat în vacanță la Mallorca, Kylian cântărește toate opțiunile, inclusiv pe aceea de a rămâne la Monaco, cu care are contract încă două stagiuni. Atacantul curtat de PSG, Arsenal și Liverpool a cerut răgaz de gândire "pentru a mă consulta cu familia, a reflecta la ofertă și a vedea ce se mai întâmplă la Monaco", susține AS. 


"Pentru a semna cu Real, trebuie s-ajungi la nivelul artei acestei echipe, iar eu încă nu sunt atât de pregătit" Kylian Mbappé, pe 28 martie 2017, după prima titularizare în Franța - Spania 0-2

26 de goluriși 14 assisturi a dat Mbappé în 44 de meciuri la Monaco în sezonul trecut. Are 6 goluri în fazele eliminatorii ale Ligii

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează