INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Zidane : "Isco și Morata merită mai multe minute în tricoul lui Real Madrid" + Cum explică revenirea Realului în doar 26 de minute

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 27 februarie 2017 22:54

Antrenorul formației Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat, după victoria în fața lui Villareal, 3-2, că Morata și Isco merită să joace mai multe minute în tricoul madrilenilor.

Intrați în repriza a doua, cei doi jucători și-au adus decisiv aportul la răstunarea scorului, în doar 26 de minute. Isco a fost introdus în locul Casemiro la 2-0 pentru Villareal și a contribuit 2 goluri ale madrilenilor, în timp ce Morata a fost introdus la scorul de 2-2, reușind, după doar 6 minute, să înscrie golul care i-a adus clubului antrenat de Zinedine Zidane cele 3 puncte.

"Nu am nicio îndoială că Isco și Morata merită să joace mai multe minute. Au făcut un meci bun și au schimbat cursul jocului în favoarea noastră. I-am dat lui Morata câteva sfaturi tactice spunându-i să stea în careul advers pentru a finaliza orice șansă, dar în același timp să îl țină și pe Bruno la mijloc, când ne apărăm. A marcat golul și suntem cu toții fericiți. Era important pentru noi să obținem cele trei puncte că să rămânem în top", a declarat tehnicianul galacticilor.

Isco a evoluat în acest sezon în 25 de partide în toate competițiile reușind 5 goluri și 6 pase de gol, în timp ce Morata a disputat 30 de meciuri în acest sezon înscriind de 12 ori și reușind 4 assist-uri.
În urma acestei victorii, Real Madrid rămâne pe prima poziție cu 55 de puncte la o lungime distanță de campioana FC Barcelona. Real Madrid, care are un meci mai puțin disputat, va primi etapa viitoare, pe teren propriu, vizita echipei Las Palmas.

Surse: goal.comdailymail.co.uk,marca.com 

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
neaga1900
neaga1900  •  27 Februarie 2017, 23:40

Oarecum asa a aspus! A dat pesete un ziarist insistent.... A spus da , ca toti ceilalti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează