INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Zidane l-a sunat pe Ronaldo după acuzațiile Fiscului! Mesajul tehnicianului pentru vedeta sa

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 18 iunie 2017 10:54

"Ronaldo pleacă de la Real. E o decizie definitivă. L-a anunțat pe președintele Florentino Pérez și le-a spus colegilor de la «națională»", a dezvăluit zilele trecute cotidianul lusitan A Bola. 

Azi, Marca a lansat pe copertă reacția antrenorului blanco. Potrivit jurnalului madrilen, Zidane i-a telefonat lui Ronaldo și l-a rugat să rămână: "Cris, nu vreau să pleci! Ești vital pentru Real cu spiritul tău de luptător și cu golurile tale".

În 8 ani pe "Santiago Bernabeu", CR7 a marcat 406 goluri și a reușit 111 assisturi în 394 de meciuri jucate în toate competițiile.

Cristiano riscă 7 ani de închisoare pentru cele 4 delicte fiscale, dar este posibil să scape cu suspendare. Și cu o amendă de 28 de milioane de euro. 

11 trofeea cucerit Cristiano Ronaldo la Real Madrid, inclusiv 3 Ligi ale Campionilor în ultimele 4 sezoane (2014, 2016, 2017)

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează