INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDIALUL CLUBURILOR

”Zidane m-a aplaudat” » Portarul care a chinuit Realul în semifinale e mare fan blanco

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 11:26

Ali Khaseif, care a făcut minuni până s-a accidentat în fața campionilor Europei, în meciul dintre Real Madrid și Al Jazira (2-1), spune că ține de mic cu Madridul, echipa favorită mereu și pe PlayStation: "A fost un vis să-i întâlnesc în teren".

Real a suferit teribil până să treacă de Al Jazira în semifinalele Mondialului Cluburilor. De vină n-au fost doar ratările "galacticilor", ci și paradele excelente reușite de Ali Khaseif.

Portarul ce ține de mic cu echipa blanco: "M-au aplaudat și m-au felicitat după meci Zidane și Casemiro, tocmai idolii mei. Am făcut și selfie cu Zizou".

Lui Ronaldo și Bale le-a fost mai ușor după ce goalkeeperul-minune s-a accidentat. "Nu cred c-o să pot juca finala mică. Vă spun însă un secret, în fiecare zi joc cu Real pe PlayStation. Știu totul despre favoriții mei și era un vis doar să mă gândesc să-i cunosc pe teren.

Deși am trădat Madridul o dată. După ce-a luat bătaie de la Girona, mi-am imaginat cum poate producă surpriza o trupă mică și am ales-o un joc în loc de Real", a povestit Ali. Care într-un meci în Iran a lovit de două ori la rând fly-camera din degajări: "A fost doar noroc". 

Real Madrid - Gremio, finala mare la Mondialul Cluburilor, va fi sâmbătă, de la ora 19:00. Finala mică, Al Jazira - Pachuca, e tot sâmbătă, de la ora 16:00. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează