INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 1-3

Zidane, nemulțumit de eliminarea lui Cristiano în meciul tur cu Barcelona din Supercupă: "A fost puțin prea mult"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 01:10

Zinedine Zidane s-a declarat nemulțumit de faptul că Ronaldo a fost eliminat în urma unei simulări, în partida tur câștigată de madrileni pe Camp Nou, 3-1 cu Barcelona, în prima manșă din Supercupa Spaniei.

"Nu voi comenta deciziile arbitrului. Am făcut un meci mare. Mă deranjează eliminarea lui Cristiano. E posibil să nu fi fost nici penalty, dar cartonașul galben a fost o decizie puțin prea dură.

Sunt foarte mândru de fotbaliști. Au crezut în victorie până la final și au fost răsplătiți. Rămâne meciul retur. Asensio se descurcă fenomenal în ceea ce face", a declarat tehnicianul Realului la conferința de presă de după meci, citat de Mundo Deportivo.

Cristiano Ronaldo a fost eliminat în minutul 81, când a văzut al doilea cartonaș galben pentru simulare, după ce cu un minut înainte fusese avertizat pentru că și-a scos tricoul în timp ce a sărbătorit golul marcat în poarta Barcelonei. 

"Pentru mine, nu a fost penalty la Luis Suarez" Sergio Ramos

Citește și:

Barcelona - Real Madrid, din Supercupa Spaniei, a avut parte de un arbitraj slab » Două decizii eronate luate de Bengoetxea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  14 August 2017, 16:32

a fost exagerat de mult ceea ce a facut acest arbitru.un *** de arbitru,un nemernic.la un meci care este urmarit de sute de milioane de oameni,sa faci asa greseli este inadmisibil.merita calcat in picioare,nu doar atins!iar daca voi spuneti ca ronaldo a fost eliminat in urma unei simulari....imi pare rau dar ii minciuna.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  14 August 2017, 08:02

Nu-i nimic, i-am ridiculizat la ei acasa cu arbitru cu tot ! Daca juca CR7 in retur le dadeam manita, fara el 2-3 !

1842687732413445
Traian Trif  •  14 August 2017, 03:45

Cum e posibil sa delegi un asemenea albitru la o partida atit de importanta Ronaldo e faultat in careu si i se da galben Soarez simuleaza si i se da penalty. E o aberatie. Acest albitru ar trebui recuzat la toate meciurile Realului. Suspendat pe viata

Vezi toate comentariile (4)
Comentează