INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Zidane, nemulțumit de jocul lui Ronaldo » Reacția antrenorului francez după meciul cu Legia

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat joi, 20 octombrie 2016 10:23

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, este în continuare nemulțumit de forma fizică și de jocul lui Cristiano Ronaldo, revenit după accidentarea suferită în finala EURO 2016.

După partida câștigată clar în Champions League, scor 5-1, contra Legiei Varșovia, chiar pe Santiago Bernabeu, managerul francez a punctat: "Toată lumea vrea ca Ronaldo să înscrie 3, 4, 5 goluri. A avut multe ocazii. A marcat în campionat și va marca și weekend-ul următor.

Cu toții așteptăm mai mult de la Cristiano și el știe asta. Vrem să marcheze mult. Nu a marcat contra Legiei, dar a dat două assisturi și apreciez și asta".

Cristiano Ronaldo a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în meciul câștigat marți seară, în fața Legiei Varșovia, oferind două pase de gol colegilor săi, câte unul pentru Marco Asensio și Alvaro Morata.

După trei etape din faza grupelor Ligii Campionilor, campioana en-titre, Real Madrid ocupă locul 2, având același număr de puncte cu liderul Borussia Dortmund.

Ronaldo și-a trecut în cont două goluri și două assisturi în acest sezon al UEFA Champions League.

sursa: skysports.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1210448568981341
Biro Sandor  •  20 Octombrie 2016, 12:03

Vroiam sa va cert ca va faceti treaba de jurnalist cum isi fac treaba de politician conducatorii nostrii... dar am realizat ca de fapt v-ati atins scopul, ati spus o minciuna numai sa dau click pe articolul asta... si intr adevar am dat click. Pentru ultima data...

sorin_gis07
sorin_gis07  •  20 Octombrie 2016, 11:49

ai dreptate, nici o treaba n-ai astia :)) ar trebui sa ne mutam pe *** :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  20 Octombrie 2016, 10:48

Unde a zis Zidane ca e nemulțumit de jocul lui Ronaldo ? Pavele, eu ti-am mai spus ca esti finantist, nu ai nici studii de jurnalism, nici de fotbal. Ai ceva cu CR7 !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează