INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - REAL MADRID 0-0

Zidane rămâne încrezător, deși Real e la 10 puncte în spatele Barcelonei: "Nu-mi fac griji, putem recupera"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 00:05

Zinedine Zidane susține că Real Madrid are șanse de a recupera diferența de 10 puncte față de liderul Barcelona, deși echipa sa a reușit doar o remiză, scor 0-0, în disputa din deplasare cu Atletico Madrid.

Tehnicianul Realului este de părere că Barcelona va pierde puncte de acum înainte și subliniază că echipa sa ar fi meritat să câștige duelul cu Atletico.

"Cu siguranță Barcelona va pierde puncte. Cele 10 puncte se pot recupera. Trebuie să muncim în continuare. Cu Atletico ne-am descurcat bine în prima repriză, dar ne-a lipsit golul. Va veni și acesta.

Nu sunt îngrijorat. Având în vedere cum am jucat azi, am fi meritat victoria", a spus Zidane la finalul meciului, citat de presa spaniolă.

Real Madrid este abia pe locul al treilea în La Liga, la egalitate cu Atletico Madrid, ocupanta locului 4 și la trei puncte în spatele Valenciei, care se află pe poziția secundă.

Citește și: Remiză încinsă între Atletico și Real » Campioana Europei a sărit la gâtul arbitrilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close