INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Zidane: ”Rivalitatea dintre Ronaldo și Messi e bună pentru fotbal”. Cine crede că e cel mai bun din lume

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 19:18

Zinedine Zidane a fost întrebat de jurnaliștii de la Record ce jucător de fotbal consideră că e cel mai bun din lume, iar răspunsul său nu surprinde. Antrenorul lui Real a afirmat că Ronaldo este mai bun ca Messi.

Messi, cel mai bun jucător din lume? Cel mai bun e Ronaldo! Despre el se poate spune multe lucruri, însă în interiorul său, Ronaldo are o personalitate frumoasă. Messi e adversarul său, iar această rivalitate e bună pentru fotbal, e ceea ce microbiștii își doresc să vadă”, a declarat Zidane.

Fostul internațional francez a împlinit o lună de cînd a preluat postul de antrenor la Real. În această perioadă, bilanțul său a fost de patru victorii și un egal.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
547528862092262
Jorge Las  •  15 Februarie 2016, 10:08

zi cu Zidane realul joaca ca ultima caruta.vor trece ani buni de acum incolo pana cand Irealul va castiga un trofeu.

catalynn
catalynn  •  11 Februarie 2016, 08:04
Postat de dac.impielitzat pe 10 Februarie 2016, 20:01

e o prostie subiectul asta cu cel mai bun jucator din lume. sunteti toti tampiti care il abordati si nu va dati seama ce prostie e si continuati sa va certati si sa aduceti argumente pro si contra. e la fel ca si cum ai incerca sa gasesti cel mai frumos om de pe pamant. fix la fel. poti cel mult sa spui care e jucatorul care-ti place cel mai mult tie personal. dar nu poti spune care e cel mai bun pentru ca nu se poate face o asa comparatie care sa fie obiectiva. plus ca ei sunt foarte diferiti, fiecare jucator e diferit unul fata de celalalt. problema e pusa foarte prost. incercati sa nu mai cadeti in capcane din astea.

Sa spunem ca toti încercam sa fim obiectiv in subiectivismul nostru :-) Mie unul Ronaldo mi se pare mai complet per ansamblu, dar oricat de caraghios e Messi ala, oricat de vai mama lui arată de nu dai nici 2 bani pe el (cred ca se observa ca sunt cat se poate de obiectiv, nu?!), n-ai cum sa nu ii recunoști meritele, la dribling este peste Ronaldo.

catalynn
catalynn  •  11 Februarie 2016, 07:56

Zidane asta e cam agramat de fel. Auzi la el: "Despre el se poate spune multe lucruri ..." Dar si asta care a scris articolul si nu s-a semnat a vrut sa-l faca de râs si a tradus al naibii cu dezacord cu tot :-)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează