INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Zinedine Zidane vorbește despre situația sa la Real: "Știu că nu voi sta 10 ani! Nu sunt protejat de ceea ce am reprezentat ca jucător"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 10:40

Ales de ”France Football” antrenorul francez al anului, Zinedine Zidane spune că nu se teme de demiterea de la Real Madrid și vrea să demonstreze că e bun și-n situațiile grele: ”Nu sunt protejat de ceea ce-am fost ca jucător”.

Zidane e tot mai departe de a-și păstra titlul în LaLiga, la 16 puncte de liderul Barcelona, dar nu se sperie de viitor. "Știu că nu voi rămâne 10 ani la Real, într-o zi voi pleca. Dar dacă mai am 10 zile aici, vreau măcar să le trăiesc la maximum", a dezvăluit Zizou pentru France Football, care l-a ales antrenorul francez al lui 2017.

"Nu fac totul din instinct"

În interviul acordat înainte egalului cu Celta, 2-2, Zizou admite că nu se simte privilegiat de statutul de fostă vedetă: "Nu sunt protejat de ceea ce am reprezentat ca jucător. Dacă nu câștigi titluri, nu ai cum să reziști la Madrid. Trebuie să trăiești clipa, și dacă mai stau 6 luni aici tot la fel vreau să mă comport. Vreau să arăt că sunt un antrenor bun și în situațiile grele. Nu mă tem și sunt pregătit. Lumea poate crede că totul este facil pentru mine, că fac totul din instinct. Total greșit. Pericolul este același, ca jucător și ca tehnician. Dar știu că am în fața mea mari campioni care mă ascultă. În fotbal, dacă știi ce să faci, lucrurile funcționează mereu". 

"Mă protejez izolându-mă"

Zinedine explică și cum face față crizei actuale de la Real: "Presiunile exterioare nu mă afectează. Nu sunt dintre acei antrenori care nu se deconectează niciodată. Mă izolez pentru că e necesar și mă protejează". 

8 trofeea cucerit Zidane ca antrenor la Real Madrid în 2 ani. Este egalul lui Molowny și nu-l depășește decât Miguel Munoz (14)83 de victorii22 de remize și 11 înfrângeri a înregistrat Zizou pe banca lui Real, ce a marcat 310 goluri sub comanda francezului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează