INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Zlatan loveşte din nou! Reacţia genială pe care a avut-o cînd a aflat că a fost declarat al doilea sportiv din Suedia » Cum vedea el topul :)

Articol de GSP - Publicat joi, 25 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 decembrie 2014 21:48

Zlatan Ibrahimovici a uimit din nou atunci cînd a aflat că a fost desemnat al doilea sportiv din istoria Suediei, fiind în spatele tenismenului Bjorn Borg. 

"Să termin pe locul 2 e ca şi cum aş fi fost ultimul", a spus atacantul lui PSG. Imediat a fost întrebat cum ar fi arătat acest top în viziunea sa.

Ibra n-a stat pe gînduri şi a răspuns: "Nu e deloc greu să realizez un astfel de clasament. Eu aş ocupa locurile 1-5, cu tot respectul pentru ceilalţi sportivi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
madskills
madskills  •  27 Decembrie 2014, 12:23
Postat de brancusi pe 26 Decembrie 2014, 11:21

Observatiile tale sunt foarte corecte,dar asta nu si inseamna ca tinerii suedezi,la fel de loviti la tample de Cola si smartphone-uri ca si ceilalti de pe tot mapamondul,au si dreptate,e vorba de valoare si performante,nu cat de cunoscut si smecheras esti.Similar si-n cazul limbilor straine,nu exista vreo echivalenta intre intelect si nr limbilor vorbite,cu atat mai mult cu cat asta a dobandit-o in masura covarsitoare ucenicind la fata locului,la nivel uzual,stand ani multi in diverse tari,nu rod al studiului pentru o corecta asimilare si stapanire.Nu uita ca si "Blocknotes" rupe vreo trei limbi straine...

Evident ca nu au dreptate, asta si spuneam. Dar din pacate in ziua de azi popularitatea intrece valoarea. Si nu doar in sport. E valabil in orice tara din lumea asta. Zlatan nici macar nu a castigat un trofeu de top (CL sau campionat ceva) si tot e votat atat de sus. Bine, fotbalul e si sport de echipa, nu putea castiga singur. Uite, daca intrebi pe cineva, Sharapova e pusa oricand peste Navratilova, care e o legenda fie si o depaseste pe rusoaica la orice capitol. Ce sa faca "babuta" acum, sa se supere?:)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Decembrie 2014, 00:27
Postat de unico_biancorossi pe 27 Decembrie 2014, 00:26

mda, a mai fost un articol cu astfel de declaratii cam stupide ale plavanului astuia. chiar vreti sa ne convingeti ca are un aichiu sub 60 ?

ps - k, pe mine m-ati cam convins.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Decembrie 2014, 00:26

mda, a mai fost un articol cu astfel de declaratii cam stupide ale plavanului astuia. chiar vreti sa ne convingeti ca are un aichiu sub 60 ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează