INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  OLANDA - SLOVACIA, MÎINE, 17:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Batavii îşi lasă barbă pînă cînd vor fi eliminaţi

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iunie 2010 00:00

Jucătorii lui Bert van Marwijk au stabilit să se radă doar după ce echipa va părăsi competiţia din Africa de Sud.

Trei meciuri, trei victorii reprezintă palmaresul Olandei la Mondial. Pentru a avea noroc şi a continua şirul succeselor şi în fazele eliminatorii, începînd cu Slovacia, adversara de mîine din "optimi", batavii au decis să nu folosească lama de ras pînă cînd nu vor ateriza acasă.

Iniţiativa întîlnită mai ales în liga nord-americană de hochei (NHL) a pornit de la Rafael Van der Vaart, Khalid Boulahrouz şi Nigel de Jong, foşti colegi la Hamburg, şi s-a răspîndit şi la cîţiva dintre coechipierii lor. Dacă restul se ţin tare, Boulahrouz, unul dintre "fondatorii" regulei, a încălcat-o deja şi şi-a dat jos barba: "Începuse deja să mă deranjeze şi n-am mai rezistat". Batavii speră să reziste însă pînă pe 11 iulie, ziua finalei.

SPANIA - PORTUGALIA
Xabi Alonso incert
Mijlocaşul iberic a suferit o entorsă la glezna dreaptă în victoria cu Chile (2-1) şi ar putea rata jocul din "optimi", de marţi, cu Portugalia. Xabi Alonso s-a accidentat în urma unui tackling înaintea pauzei, dar a continuat pînă în minutul 73, cînd a fost înlocuit cu Martinez. Şi Fernando Torres, schimbat cu Fabregas (55), a acuzat unele probleme musculare, dar speră să fie recuperat. De la lusitani ar putea lipsi Danny, lovit la coapsa stîngă, dar va reveni Deco.

BRAZILIA - CHILE
Melo şi Baptista la tratament
Jocul cu Portugalia i-a cauzat unele probleme lui Carlos Dunga în vederea partidei din "optimi", de luni, cu Chile. Felipe Melo şi Julio Baptista acuză unele accidentări şi au intrat pe mîna medicului echipei. "Primul are o entorsă la glezna stîngă, iar al doilea unele dureri la genunchiul stîng. Baptista are şanse mai mari de recuperare", a spus doctorul Luiz Runco.

PARAGUAY - JAPONIA
Suporter japonez decedat
După partida Danemarca - Japonia 1-3, un fan nipon care şi-a însoţit echipa în Africa de Sud a murit. El încerca să traverseze autostrada Bakwena cînd a fost călcat de un Mercedes Benz. "A murit pe loc", spun autorităţile sud-africane, care s-au confruntat cu alte cinci accidente rutiere în noaptea jocului cîştigat de asiatici.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
paiazze
paiazze  •  27 Iunie 2010, 11:53

Hockey rules!! Initiativa asta apare la inceputul playoffului, iar jucatorii echipelor care ajung in finala au o barba de vreo 2 luni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close