INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ITALIA

Fără Buffon în Africa de Sud?

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2010 00:00

Sezon e coşmar pentru Gianluigi Buffon.

 

Portarul lui Juventus şi al reprezentativei Italiei a suferit o nouă accidentare, sîmbătă seară, la 0-3 cu AC Milan în ultima etapă de campionat şi asupra participării sale la Mondialul din Africa de Sud planează acum un mare semn de întrebare.

Buffon a suferit o leziune la gleznă şi a trebuit să fie înlocuit la pauză. Cît de gravă e accidentarea se va stabili în cursul zilei de azi, după ce portarul lui Juve va fi supus mai multor investigaţii. El a mai avut probleme în iarnă, cînd a şi fost operat, lipsind de pe gazon mai multe luni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  25 Mai 2010, 21:04
Postat de pe 16 Mai 2010, 11:10

pai la ce goluri ai luat cu milan,mai bine stai acasa si iti iei juma de norma la circ...

bai "rugby".......nuh mai comenta atata k el e cel mai bun portar din lume! asha k cioku' mik :P

 •  16 Mai 2010, 13:11

Cand aperi tu mai bine sa comentezi. Deocamdata, Buffon este singurul portar din istorie cu 4 titluri de CEL MAI BUN PORTAR DIN LUME. Are si finala de Champions League, are si Campionat Mondial, are si Campionate ... asta da jucator. Valoarea unui jucator e data si de realizari. Deocamdata Messi si Ronaldo Cristiano nu au nimic cu echipa nationala si nici cu UCL nu exceleaza cum o fac Maldini sau Seedorf.

 •  16 Mai 2010, 11:10

pai la ce goluri ai luat cu milan,mai bine stai acasa si iti iei juma de norma la circ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează