INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  OLANDA - SPANIA

Jimmy Jump a luat trofeul! :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2010 00:00

Celebrul Jimmy Jump a reuşit să păcălească din nou forţele de ordine ale unui mare eveniment şi a pătruns pe teren la finala Mondialului dintre Olanda şi Spania.


De această dată, Jimmy nu a mai aşteptat să înceapă meciul, preferînd să intre pe gazon înainte de debut. Obiectivul său a fost clar, Cupa Mondială. Acesta pare să fi reuşit să o şi atingă în momentul în care a vrut să-i pună un fes ca al său, privilegiu pe care puţini oameni îl au

De altfel, în mod normal, doar cei care obțin trofeul, decernat pentru a 19-a oară în această seară, și președinții de stat au voie să pună mîna pe Cupa Mondială. Forţele de ordine l-au reţinut în scurt timp şi l-au escortat în afara arenei.

Ultima năzdrăvănie a lui Jimmy Jump înainte celei din această seară s-a petrecut la Eurovision, acolo unde urcat pe scenă în timpul melodiei cîntate de reprezentantul Spaniei. Organizatorii au fost nevoiți să-l lase pe cîntăreț să repete interpretarea! Vezi aici întîmplarea din Norvegia :D

Catalanul a produs o mulțime de incidente la evenimente sportive începînd cu 2004. A pătruns pe teren la meciul Grecia-Portugalia, la Euro 2004, și a aruncat cu un steag al Barcelonei în Figo, tocmai transferat de la Barca la rivala Real. La semifinala de Liga Campionilor Villareal-Arsenal a aruncat spre Henry un tricou al Barcelonei cu numărul 14, exact numărul pe care avea să-l poarte francezul în Catalunia.

Printre sancțiunile primite au fost o amendă de 60.100 de euro și o condamnare la închisoare pentru 12 luni!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
rowger
rowger  •  11 Iulie 2010, 23:27

Precum se vede, a vrut doar sa-i puna un fel identic cu cel de pe capul sau, dar cine sa se uite atent, ziaristii romani? Neah!

vladutzzz89
vladutzzz89  •  11 Iulie 2010, 22:22

cataline, mai da o fuga prin spania sa vezi daca oamenii de acolo chiar nu au grija zilei de maine.......

catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  11 Iulie 2010, 22:16

Uite e inseamna sa nu ai grija zilei de maine si sa traiesti intr-o tara unde curge apa calda si unde se castiga de 10 ori mai bine ca in Romania. N-avea omul ce face, a fost damblaua lui si tzusht pe stadion. Bravo nene. Castiga un OPEL ASTRA! Afla cum!://soferderomania.promotor.ro/FLAMINGO

Vezi toate comentariile (4)
Comentează