INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ARGENTINA

Maradona a lovit cu maşina un jurnalist

Diego Armando Maradona, Maradona, Argentina
Diego Armando Maradona, Maradona, Argentina

Articol de - Publicat vineri, 21 mai 2010 00:00

Selecţionerul argentinian a lovit un jurnalist cu maşina înaintea conferinţei de presă în care a anunţat lotul pentru Mondial.

Diego Armando Maradona a devenit un real pericol pentru ziarişti. Dacă altădată, cînd ameninţau să-i invadeze intimitatea, trăgea în ei cu puşca, mai nou dă peste ei cu maşina.

Incidentul s-a petrecut miercuri, chiar înaintea conferinţei de presă în care selecţionerul Argentinei a anunţat lotul definitiv pentru Mondial. Diego a sosit la sediul federaţiei din Buenos Aires la bordul maşinii sale, unde a fost luat în primire de reporteri în timp ce căuta din ochi un loc de parcare.

În grămada formată, cameramanul unui post tv chilian n-a apucat să se ferească la timp şi una dintre roţile automobilului i-a trecut, accidental, peste laba piciorului. De parcă nu i-ar fi fost de ajuns durerea provocată, Maradona l-a luat şi la înjurături înainte ca paramedicii să-l ducă la spital: "Cît de tîmpit poţi să fii? Cum ai putut să-ţi ţii piciorul tocmai acolo, omule?".

Coloccini, Lavezzi şi Datolo, out!
După incidentul cu ziaristul neatent, Maradona i-a anunţat pe cei 7 jucători la care renunţă, cei mai cunoscuţi fiind Coloccini (Newcastle), Datolo (Olympiakos) şi Lavezzi (Napoli). Ceilalţi sînt Insaurralde (Newell's), Sosa (Estudiantes), Blanco (Lanus) şi Mercier (Argentinos Juniors).

A primit diploma de antrenor
Cu mai puţin de o lună înaintea startului CM 2010, Maradona a primit diploma de antrenor. "Diego n-a urmat cursurile şcolii noastre, am făcut o excepţie, aşa cum s-a procedat şi cu Beckenbauer, şi cu Cruyff", a precizat Asociaţia Antrenorilor din Argentina.

Sol Campbell dă în Capello
ANGLIA. Fundaşul lui Arsenal, Sol Campbell, e dezamăgit de faptul că selecţionerul Fabio Capello nu-l ia la Mondial. Deşi are 35 de ani, Campbell susţine că "puteam fi o soluţie în condiţiile în care stau mai bine cu pregătirea fizică decît mulţi alţi jucători din lot, care sînt epuizaţi după un sezon lung şi obositor".

"Prandelli, selecţioner!"
ITALIA. Gazzetta dello Sport a dezvăluit în numărul său de ieri numele succesorului lui Marcello Lippi pe banca reprezentativei Italiei: Cesare Prandelli. Antrenorul lui Mutu la Fiorentina s-ar fi înţeles deja cu federaţia italiană şi ar urma să debuteze pe bancă în august.

Taffarel, observator
BRAZILIA. Fostul elev al lui Mircea Lucescu la Galatasaray, portarul Claudio Taffarel, a fost numit observator tehnic la "naţională" pe perioada CM 2010. Taffarel a participat la trei Mondiale ( 1990, 1994, 1998), cîştigînd titlul mondial cu Selecao în '94.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  21 Mai 2010, 10:05

MaraTONA asta e dus rau de tot cu presul.....am avut si eu onoarea sa o vad pe viu cand i-am cerut un autograf la hotelul din Muenchen....ceva mai arogant si mai zeflemist nu am intalnit niciodata...ma gandesc sa vand autograful odata ce ia coltul pe bani multi. :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează